UPDATE #NOW

Γυναικοκτονία: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα


JTeam

2 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα
Eurokinissi
39χρονος στους Αγίους Αναργύρους μαχαίρωσε θανάσιμα την 28χρονη πρώην σύντροφό του, 100 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα

Με ακόμα μία γυναικοκτονία μπήκε ο Απρίλιος στην Ελλάδα. Θύμα μια 28χρονη στους Αγίους Αναργύρους, την οποία μαχαίρωσε θανάσιμα ο 39χρονος πρώην σύντροφός της λίγα μέτρα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα που είχε πάει να τον καταγγείλει.

Το βράδυ της Δευτέρας 1/4 μια 28χρονη δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο -σύμφωνα με πηγές- είχε πάει να καταγγείλει για παρενόχληση και εκφοβισμό.

Εκείνος φαίνεται να την περίμενε λίγα μέτρα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και μόλις βρήκε την ευκαιρία την μαχαίρωσε και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε. Η κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της.

«Απ΄ ό,τι μάθαμε είναι ο άντρας της κοπέλας, την μαχαίρωσε μπροστά στο τμήμα και αυτοτραυματίστηκε και ο ίδιος. Έγινε πολύ γρήγορα. Απ΄ ό,τι μάθαμε το ζευγάρι είχε τσακωθεί και η κοπέλα είχε έρθει να κάνει καταγγελία. Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα απολύτως. Τη μαχαίρωσε την ώρα που βγήκε από το τμήμα, μετά μαχαιρώθηκε και ο ίδιος στο λαιμό και τον έπιασε η αστυνομία», ανέφερε στο protothema.gr μάρυρας του συμβάντος.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Το ζευγάρι είχε χωρίσει

Φιλικά πρόσωπα της νεκρής κοπέλας αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν λίγο καιρό και η 28χρονη δεχόταν απειλές και κακοποιητική συμπεριφορά από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την πίεζε να αλλάξει γνώμη για τη σχέση τους.

Φίλος της κοπέλας που τη συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει την καταγγελία αναφέρει ότι το βράδυ της δολοφονίας ο 39χρονος περίμενε την άτυχη κοπέλα έξω από το σπίτι της και όταν εκείνη αρνήθηκε να του μιλήσει, άρχισε να την απειλεί.

Η καταγγελία στην Αστυνομία και η δολοφονία

Η γυναίκα κάλεσε έναν φίλο της να τη συνοδέψει στο τμήμα όπου πήγε για να καταγγείλει τον 39χρονο. Το ρεπορτάζ του OPEN αναφέρει ότι η γυναίκα είχε καταγγείλει ξανά το 2020 τον πρώην σύντροφό της και του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η γυναίκα ζήτησε συνοδεία για να επιστρέψει σπίτι της γιατί φοβόταν για τη ζωή της. Ωστόσο, δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό και έτσι έφυγε πεζή από το τμήμα.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, την περίμενε ο 39χρονος, ο οποίος της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια του φίλου της που προσπάθησε να αποτρέψει το φονικό. Μέχρι να πλησιάσουν οι αστυνομικοί ανταποκρινόμενοι στις φωνές, ο δράστης υτοτραυματίστηκε στο λαιμό και μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Προανάκριση ΔΑΑ.