UPDATE #NOW

Ζάκυνθος: 27χρονος ξυλοκόπησε και προκάλεσε με βία τη διακοπή κύησης της 19χρονης συντρόφου του


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2024

Ζάκυνθος: 27χρονος ξυλοκόπησε και προκάλεσε με βία τη διακοπή κύησης της 19χρονης συντρόφου του
Unsplash/ Hadis Safari
Ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Στο νοσοκομείο της Ζακύνθου νοσηλεύεται μία 19χρονη, καθώς ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 27χρονο σύντροφό της, και αναγκάστηκε από τον ίδιο να διακόψει μέσω φαρμάκων την εγκυμοσύνη της. Η 19χρονη κοπέλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διένυε τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 27χρονος, την Τρίτη το βράδυ, πήγε τη σύντροφό του στο σπίτι του, όπου την έδεσε, τη χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει χάπια προκειμένου να αποβάλει. Το επόμενο πρωί, ο 27χρονος άφησε τη 19χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και εξαφανίστηκε. Η 19χρονη νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, έχοντας, δυστυχώς, αποβάλει.

Έπειτα από σχετική καταγγελία, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος αρνείται τα πάντα. Ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την 19χρονη σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.