UPDATE #NOW

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του και μετά την έριξε από το μπαλκόνι


JTeam

14 Ιουνίου 2024

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του και μετά την έριξε από το μπαλκόνι
pexels
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της

Ακόμα μία γυναικοκτονία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην Πάφο, όταν ένας 48χρονος μαχαίρωσε τη γυναίκα του και έπειτα την έριξε από το μπαλκόνι του σπιτιού τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά που είχε το ζευγάρι, το οποίο ζούσε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή Τρεμιθούσα, στην Πάφο της Κύπρου.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες σημειώνουν ότι η 44χρονη γυναίκα τραυμάτισε αρχικά με μαχαίρι τον 48χρονο σύζυγό της, αλλά εκείνος στη συνέχεια τη μαχαίρωσε και την πέταξε από το μπαλκόνι. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σημειώνεται, ότι η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή όταν την έριξε από το μπαλκόνι ο άντρας της, και προσπάθησαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο γυναικοκτόνος, ο οποίος είναι τραυματισμένος αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά, φαίνεται πως καβγάδιζε πολλές ώρες, ενώ τις φωνές τους άκουσαν οι γείτονες, και ένας από αυτούς τηλεφώνησε στην αστυνομία. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως από το διαμέρισμά ακούγονταν και ουρλιαχτά. Στο παρελθόν, το ζευγάρι είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.