UPDATE #NOW

Δημοσιογράφος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του - Οδηγήθηκε στο δικαστήριο


JTeam

26 Ιουνίου 2024

Δημοσιογράφος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του - Οδηγήθηκε στο δικαστήριο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ξυλοδαρμός έγινε το βράδυ της Κυριακής

Λίγο μετά τις 09:00 το πρωί ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, οδηγήθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, όπου και κρατούνταν στην ΔΕΕ και στην συνέχεια στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ξυλοδαρμός έγινε το βράδυ της Κυριακής και την επομένη η γυναίκα επισκέφθηκε το ΚΑΤ, καθώς αντιλήφθηκε πως τα τραύματά της ήταν σοβαρά. Εκεί, οι γιατροί που την περιέθαλψαν, διαπίστωσαν μεταξύ άλλων κατάγματα στο πρόσωπο που προκλήθηκαν από τη βιαιότητα των χτυπημάτων.

Xθες Τρίτη, η γυναίκα προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου λειτουργεί ειδικό τμήμα της υπηρεσίας για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και προσκομίζοντας την γνωμάτευση των γιατρών του ΚΑΤ, κατήγγειλε τον σύντροφό της.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».