UPDATE #NOW

Διδυμότειχο: Συνελήφθη 35χρονος που κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά τη σύντροφό του – Την κρατούσε φυλακισμένη 


JTeam

5 Αυγούστου 2024

Διδυμότειχο: Συνελήφθη 35χρονος που κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά τη σύντροφό του – Την κρατούσε φυλακισμένη 
Pexels
Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η γυναίκα έχει πρόσφατα υποστεί σωματική και σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση

Από χθες το μεσημέρι, ακόμα ένα περιστατικό σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης γυναίκας κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αυτήν τη φορά, μια 32χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον 35χρονο σύντροφό της, ο οποίος την κακοποιούσε επί εβδομάδες, κρατώντας τη φυλακισμένη. Από την Παρασκευή η γυναίκα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα γνώρισε τον 35χρονο δράση μέσω του διαδικτύου, πριν από ένα μήνα, και αποφάσισε να τον γνωρίσει από κοντά. Η ίδια, κατήγγειλε ότι από τις 10 Ιουλίου ο δράστης την κατακρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του στο Διδυμότειχο, χωρίς τη θέλησή της.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η γυναίκα έχει πρόσφατα υποστεί σωματική και σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση και παρά φύση, ενώ έχει σταλεί δείγμα DNA για περαιτέρω εξέταση. Παράλληλα, φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις σε όλο της κορμί, ενώ ο 35χρονος σύντροφός της τη χτυπούσε ακόμα και με ξύλο. Στο κορμί της βεβαιώθηκαν τραύματα και από τσιγάρα.

Τη γυναίκα περισυνέλλεξαν από το δρόμο άνδρες της αστυνομίας μετά από κλήση που δέχθηκε το Τ.Α Διδυμοτείχου από περαστικούς στους οποίους στράφηκε η ίδια. Ο δράστης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, αλλά και με άλλη πρώην σύντροφό του από την Αλεξανδρούπολη, στην οποία ασκούσε σωματική βία.