UPDATE #NOW

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη 44χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια πήδηξε από το μπαλκόνι


JTeam

12 Μαρτίου 2025

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη 44χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια πήδηξε από το μπαλκόνι
Ακόμα μία γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη από τα χέρια του συζύγου της

Δυστυχώς, μετράμε ακόμα μία γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και συγκεριμένα στη Σίνδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 53χρονος άντρας σκότωσε τη 44χρονη γυναίκα του με αιχμηρό αντικείμενο, καταφέρνοντας της πολλαπλά χτυπήματα.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερισμάτος τους. Ο άντρας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Στο σημείο έχει σπεύσει η ΕΛ.ΑΣ., ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Όπως διαβάζουμε στο Reader.gr, περίπου στις 13:15, ο 53χρονος επιτέθηκε στη 44χρονη με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τη ζωή της.