ΣΤΙΛ

Τα ιδανικά βιβλία για εντατικά μαθήματα γαλλικής φινέτσας


21 Σεπτεμβρίου 2019

Τα ιδανικά βιβλία για εντατικά μαθήματα γαλλικής φινέτσας

Ines de la Fressange, Caroline de Maigret και Garance Dore…. Είναι και οι τρεις κομψές Γαλλίδες και έχουν γράψει και οι τρεις άκρως ενδιαφέροντα βιβλία για τα μυστικά του French Style και κάθε είδους έκφανσή του στην καθημερινότητα αλλά και στη ζωή. Γιατί όπως και οι ίδιες συχνά επισημαίνουν το να ζεις με «παριζιάνικο αέρα» είναι.. τρόπος ζωής!

1. Love X Style X Life, Garance Dore

jenny.gr

H Garance Dore συνήθιζε να βλέπει ανθρώπους όπως η Brigitte Bardot και η Καρολίνα του Μονακό να περιπλανιούνται στην Κόρσική της Γαλλίας όπου μεγάλωσε. Σήμερα η επαγγελματική της πορεία ως illustrator έχει οδηγήσει τα σχέδια της σε οίκους και brands όπως Louis Vuitton, Dior, Kate Spade και Gap ενώ παράλληλα είναι παγκοσμίως γνωστή για το blog της www.atelierdore.com

Το βιβλίο της Love, Style, Life είναι γεμάτο με ιστορίες για το στυλ, την ζωή και την αγάπη με “γαλλικό αέρα”!

2. Parisian Chic, Ines de la Fressange

jenny.gr

H Ines de la Fressange υπήρξε μοντέλο για οίκους όπως Christian Dior, Jean-Paul Gaultier, Yves Saint Laurent κ.α, καθώς και μούσα του Karl Lagerfeld.

Σήμερα είναι δημοσιογράφος, επιχειρηματίας αλλά και συγγραφέας του “Parisian Chic” στο οποίο αναλύει το τι μπορεί να συγκαταλέγεται σε ό,τι θα ονομάζαμε “γαλλική αύρα” και “γαλλικός τρόπος ζωής”.

Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες και έχει πουληθεί σε περισσότερο από 1 εκατομμύριο αντίτυπα.

3. How to be a Parisian, Caroline de Magrait(Sophie Mas, Audrey Diwan, Anne Berest)

jenny.gr

Πρόκειται για ένα από τα best sellers των New York Times, το οποίο πραγματεύεται την νοοτροπία, την κουλτούρα και φυσικά το στυλ της «κλασσικής Παριζιάνας»,γραμμένο από πραγματικές Παριζιάνες.

Γίνεται λόγος ακόμα και για τα πιο συνηθισμένα ελαττώματά τους που είναι ενίοτε γοητευτικά.

 

Marina Athinaiou

 

Δείτε περισσότερα

Decorate with books 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.