UPDATE WHAT'S NEW

Η Lenovo παρουσιάζει το νέο Yoga™ Book στην Ελλάδα


17 Νοεμβρίου 2016

4444.JPG

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στους παρευρισκόμενους για την προσωπική της εμπειρία με το Yoga™ Book και περιέγραψε πως άλλαξε τη δική της καθημερινότητα, μέσα από ένα πρωτότυπο video με κεντρικό θέμα το Yoga™ Book. Δείτε το video εδώ.

Για μία σύγχρονη, δυναμική γυναίκα, με πολύ απαιτητική καθημερινότητα, γρήγορους και έντονους ρυθμούς που είναι συνέχεια on the go, όπως η Τζένη Μπαλατσινού, το Yoga™ Book, με τις πρωτότυπες, πρακτικές και δημιουργικές του λειτουργίες, αποδείχθηκε απαραίτητο ‘’εργαλείο’’, για κάθε μια από τις 7 ημέρες που το έζησε και το χρησιμοποίησε.

Όπως ανέφερε και η ίδια χαρακτηριστικά, το μοναδικό του design, το πόσο πραγματικά λεπτό και ελαφρύ είναι, αλλά και η κομψή αισθητική του, ήταν τα πρώτα στοιχεία που τράβηξαν την προσοχή της στο Yoga™ Book.

Στο διάστημα της εμπειρίας της με το μοναδικό αυτό 2-σε-1 προϊόν, είχε επίσης την ευκαιρία να απολαύσει τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όπως η κινηματογραφική ποιότητα ήχου και εικόνας, η φορητότητα και η ευκολία χρήσης του εικονικού halo πληκτρολόγιου που εμφανίζεται μόνο όταν το χρειάζεσαι αλλά και η απίστευτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που δεν την πρόδωσε καμία ημέρα.

Ένα ακόμα στοιχείο που ξεχώρισε τόσο η Τζένη Μπαλατσινού αλλά και όσοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Yoga™ Book κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ήταν η χρήση του Real Pen, μιας γραφίδας με πραγματικό μελάνι, με την οποία ο χρήστης μπορεί να ψηφιοποιήσει σε πραγματικό χρόνο, σημειώσεις, σκίτσα, μηνύματα, είτε επάνω σε χαρτί, είτε απευθείας στο create pad.

Στην ίδια εκδήλωση, οι δημιουργικές δυνατότητες του Yoga™ Book αναδείχθηκαν και με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο. Σκιτσογράφος δημιούργησε σε πραγματικό χρόνο σκίτσα των καλεσμένων, με τη χρήση του real-pen, αποκαλύπτοντας in action την ευκολία στη χρήση και τις δημιουργικές δυνατότητες της συσκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Yoga™ Book διατίθεται στην Ελλάδα σε 2 εκδόσεις: Android σε χρώμα Champagne Gold (χρυσό) ή Gunmetal Grey (γκρι) και Windows (με Windows 10 Pro) σε μαύρο χρώμα. Τα μοντέλα διατίθενται είτε με συνδεσιμότητα WiFi, είτε με συνδεσιμότητα WiFi και 4G.

Με το Yoga Book, η LenovoΤΜ υποδέχεται μια νέα εποχή στην οποία μπορούμε να απολαύσουμε πολλά περισσότερα, από μία μόνο συσκευή.

#yogabook #grlaunch

Για περισσότερες πληροφορίες, συνδεθείτε μαζί μας στο LinkedIn, ακολουθήστε μας στο Facebook ή το Twitter ή επισκεφθείτε μας στο lenovo.com