UPDATE WHAT'S NEW

«OPENTHENOW» με την Moët & Chandon


21 Ιουνίου 2017

483965.jpg

Η ζωή είναι γεμάτη με στιγμές που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα κάθε μέρα που περνάει. Αυτές ακριβώς τις μεγάλες αλλά και μικρές στιγμές η Moët & Chandon τις μεταμορφώνει σε στιγμές Moët, υπενθυμίζοντάς μας ότι ο καλύτερος τρόπος να απολαύσεις τη ζωή είναι να το κάνεις με τους δικούς σου όρους.

Η Moët & Chandon έχει θεσπίσει και καθιερώσει την Moët Party Day για να γιορτάζει όλες αυτές τις στιγμές που κάνουν τη ζωή μας ιδιαίτερη, διοργανώνοντας λαμπερά πάρτι, τα οποία λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα την 17η Ιουνίου σε 80 επιλεγμένα μέρη του κόσμου.

Η πιο αγαπημένη σαμπάνια στον κόσμο κάλεσε ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη να ζήσουν το τώρα, και να γιορτάσουν την κάθε στιγμή ομορφιάς, διασκέδασης, ανακάλυψης, χαλάρωσης, αγάπης και γέλιου. Μια ιδιαίτερη ημέρα που όλες εκείνες οι στιγμές μας μεταμορφώνονται σε #MoetMoment.

Έτσι και στην Αθήνα, (το Σάββατο 17 Ιουνίου ) η Moët για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έδωσε το έναυσμα για την αρχή του καλοκαιριού με ένα φαντασμαγορικό πάρτι γιορτάζοντας την Moët Party Day και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι γνωρίζει πολύ καλά πώς να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες.

Με φόντο την πανέμορφη Αθηναϊκή Ριβιέρα, στο παγκοσμίου φήμης Island Club & Restaurant, δημιούργησε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό για να γιορτάσουν οι καλεσμένοι την κάθε στιγμή, το κάθε λεπτό που περνάει, συντροφιά με ένα ποτήρι σαμπάνια Moët & Chandon.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει το καλοκαίρι;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα