UPDATE WHAT'S NEW

Η σαμπάνια Veuve Clicquot Rich συνοδεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα lunch by the pool στο μαγευτικό Margi Hotel


27 Ιουνίου 2017

margi2.jpg

Αυτό το καλοκαίρι, η Veuve Clicquot Rich συνοδεύει τα Κυριακάτικα μεσημέρια μας στα υπέροχα lunch by the pool του Margi Hotel. H Margi pool, μια υπέροχη πισίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μας καλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι γευσιγνωσίας που συνδυάζει εξαιρετικά πιάτα με την μοναδική σαμπάνια Veuve Clicquot Rich.

Την κουζίνα επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής, δημιουργώντας πιάτα όπως σολομό με φρέσκα κρεμμυδάκια και sauce γιαουρτιού ή σφυρίδα με κινόα και μυρωδικά. Τις εκλεκτές προτάσεις του σεφ συνοδεύουν τα δροσιστικά Veuve Clicquot Rich cocktails - προσθέστε τολμηρές γαρνιτούρες όπως πολύχρωμες πιπεριές, αγγούρι, ανανά αλλά και φρέσκο ροζ γκρέιπφρουτ, απολαμβάνοντας μια νέα εμπειρία με την εκλεκτή Veuve Clicquot Rich.

Δίπλα στα αναπαυτικά sunbeds και τις βυθιζόμενες ξαπλώστρες, τα μεσημέρια της Κυριακής, οι λάτρεις της διακριτικής πολυτέλειας και της απόλυτης χαλάρωσης θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν το fine eating με το find dining, ενώ ο αγαπημένος DJ Κώστας Παπαζέτης θα συνοδεύει στα decks με τις μουσικές του.