Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Τρίτη 24 Απρίλιος 2018
7777778888.jpg

Η Κίτι Δεν Είναι Γατάκι

Πρεμιέρα Νέα Σειράς

Καθημερινές από την Δευτέρα 23 Απριλίου στις 08:35

Η ολοκαίνουρια σειρά «Η Κίτι Δεν Είναι Γατάκι» ξεκινάει αυτόν τον μήνα με επεισόδια που κάνουν πρεμιέρα την Δευτέρα 23 Απριλίου στις 08:35.

Το πάρτι τελειώνει όταν ένα νέο κορίτσι φτάνει στην πόρτα ενός νοικοκυριού που αποτελείται από γάτες. Τουλάχιστον, έτσι σκέφτονται οι γάτες, όταν αναγκάζονται να αναλάβουν την ευθύνη της φροντίδας της Κίτι. Πως διδάσκεις έναν άνθρωπο που θέλει να είναι γάτα να είναι άνθρωπος; Οι δεξιότητες των τετράποδων φίλων μας τεστάρονται με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι το πάρτι μόλις ξεκίνησε.

Μην χάσετε την πρεμιέρα της ολοκαίνουριας σειράς Η Κίτι Δεν Είναι Γατάκι τις καθημερινές από τις 23 Απριλίου στις 08:35.   

Η Έλενα του Άβαλορ: τα 5 καλύτερα επεισόδια μέχρι τώρα

Καθημερινές από τις 30 Απριλίου στις 15:35

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Η Έλενα του Άβαλορ» κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στην χρονιά. Λίγες ημέρες πριν από αυτό το συναρπαστικό γεγονός του Disney Channel, προβάλλεται στον αέρα τα πέντε πιο δημοφιλή επεισόδια μέχρι τώρα.

Ξεκινάει την Δευτέρα στις 30 Απριλίου στις 15:35 και μετράμε αντίστροφα από το πέμπτο στο πρώτο επεισόδιο και μετά επαναλαμβάνονται όλα μαζί  σε ένα special μπλοκ την Κυριακή 6 Μαΐου στις 12:20.

Με την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν να πλησιάζει, ακολουθήστε μας σ’ αυτή την αντίστροφη μέτρηση στα τοπ πέντε επεισόδια μέχρι τώρα  από την Έλενα του Άβαλορ. Την Δευτέρα στις 30 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 15:35, με όλα αυτά τα επεισόδια να επαναλαμβάνονται σε ένα μπλοκ την Κυριακή 6 Μαΐου στις 12:20.

Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι

Πρεμιέρα Νέας Σεζόν

Σαββατοκύριακο στις 28 Απριλίου στις 07:30

Το υπέροχο ντουέτο «Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι» επιστρέφουν στο Disney Junior αυτόν τον μήνα με ολοκαίνουριες περιπέτειες τα Σαββατοκύριακα από τις 28 Απριλίου στις 07:30.

Η Χρυσομαλλούσα, το γενναίο και περιπετειώδες κορίτσι και το Αρκουδάκι από το διάσημο παραμύθι , έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι που ζουν διάφορες περιπέτειες στο Παραμυθένιο Δάσος μαζί με χαρακτήρες από αγαπημένα παραμύθια.

Στο επεισόδιο με τίτλο Η συγκέντρωση της Οικογένειας Νάνου /Ο αξιαγάπητος Νορμ (Σάββατο 28 Απριλίου στις 07:30) η Γκόλντι και το Αρκουδάκι βοηθάνε την επανένωση της οικογένειας των Νάνων.

Τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι θα προβάλλονται τα Σαββατοκύριακα στις 28 Απριλίου στις 08:30.

Παπιοπεριπέτειες

Πρεμιέρα σειράς

Δευτέρα 23 έως Πέμπτη 26 Απριλίου στις 15:30

Η πιο αγαπημένη παπιοπαρέα είναι και πάλι εδώ, ανακαλύπτοντας νέα μυστήρια και συναρπαστικές εμπειρίες! Η μοναδική τετράδα επέστρεψε με ένα σπέσιαλ επεισόδιο γεμάτο Παπιοπεριπέτειες, αποκλειστικά στο Disney XD, το Σάββατο 14 Απριλίου στις 12:00, ενώ η σειρά θα προβάλλεται από τις 23 Απριλίου στις 15:30 και καθημερινά την ίδια ώρα!

Τα χρονικά των Παπιοπεριπετειών είναι γεμάτα δράση και απρόοπτα με τον Σκρουτζ Μακ Ντακ ,τον Ντόναλντ και τα ανιψάκια του –Χιούι, Λιούι, Ντιούι!      

Ο Πόλεμος των Άστρων: Οι Επαναστάτες

Πρεμιέρα Επεισοδίων

Σαββατοκύριακα μέχρι τις 28 Απριλίου στις 09:50

Η τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς «Ο Πόλεμος των Άστρων: Οι Επαναστάτες» συνεχίζεται αυτόν τον μήνα με πρεμιέρα επεισοδίων τα Σαββατοκύριακα μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου στις 09:50

Καθώς η επανάσταση πολεμάει ενάντια στην Αυτοκρατορία, ο Έζρα οδηγεί το πλήρωμα του Φαντάσματος πίσω στον κόσμο τους για να πολεμήσουν για την ελευθερία του Λοθάλ. Αυτή η σεζόν με το τελευταίο επεισόδιο που έχει τίτλο Οικογενειακή επανένωση- και το αντίο αναλαμβάνουν δράση για να ελευθερώσουν τον Λοθάλ. Ο Έζρα και οι ετερόκλητοι επαναστάτες του αποκτούν πρόσβαση στο αρχηγείο της Αυτοκρατορίας αλλά τότε ο Θρον επιστρέφει για να τους σταματήσει και ο Έζρα έχει να αντιμετωπίσει ένα μεγαλύτερο κακό. (Σάββατο 28 Απριλίου στις 09:50)

Η τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς Ο Πόλεμος των Άστρων: Οι Επαναστάτες συνεχίζεται αυτόν τον μήνα με πρεμιέρα επεισοδίων τα Σαββατοκύριακα μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου στις 09:50.