Ο Άκης Πετρετζίκης στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
petretzikis_larissa_3.jpg

Τα στελέχη του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στη Λάρισα είχαν τη χαρά και την τιμή να καλωσορίσουν τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος επισκέφθηκε τις νέες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος στη Θεσσαλία.

Ο Άκης ξεναγήθηκε στο υπερσύγχρονο κτήριο και ειδικά στο εργαστήριο Μαγειρικής, συναντήθηκε με ενδιαφερόμενους σπουδαστές, φωτογραφήθηκε με φίλους και στελέχη του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και συνομίλησε με επαγγελματίες και εκπροσώπους επιχειρήσεων εστίασης που δραστηριοποιούνται στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο πιο ταλαντούχος έλληνας ΣΕΦ δήλωσε ενθουσιασμένος με τα εργαστήρια τα οποία πληρούν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη στις σπουδές Μαγειρικής, όχι μόνο στη Θεσσαλία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα εργαστήρια Μαγειρικής στο κτήριο της οδού Πατρόκλου εκτός από τα μαθήματα των σπουδαστών της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας ΣΕΦ» θα φιλοξενήσουν πολλά εξειδικευμένα προγράμματα δια βίου μάθησης.

Όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν «Αρχιμάγειρας ΣΕΦ» στη Θεσσαλία δίπλα στον Άκη Πετρετζίκη και τους υπόλοιπους επαγγελματίες που διδάσκουν τα μυστικά της κουζίνας, μπορούν να απευθυνθούν στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Διεύθυνση: Πατρόκλου 14,  Λάρισα* (Δομή Υπό Αδειοδότηση).

Τηλέφωνο: 2410-549360.

Email: [email protected]

Web: www.omiros.gr