UPDATE WHAT'S NEW

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή της Porcelana!


7 Οκτωβρίου 2018

photo-1521783593447-5702b9bfd267.jpg

Η ολοκαίνουργια συλλογή της PORCELANA θα σ’ ενθουσιάσει! Με γραμμές που υμνούν την απλότητα και την ομορφιά, η νέα συλλογή εισάγει τις τελευταίες τάσεις του design για το σπίτι και παρουσιάζει τη νέα της γκάμα σε πλακάκια, είδη μπάνιου, κουζίνες και έπιπλα σπιτιού.

Στη νέα συλλογή θα βρείτε προτάσεις σε διαφορετικό ύφος και στυλ σε ποικιλία διαστάσεων, συνθέσεων & χρωμάτων που συνδυάζουν εξαιρετικό design, υψηλή αισθητική και  ποιότητα με τιμές που είναι προσιτές σε όλους. Επιλέξτε με βάση το προσωπικό σας στυλ μέσα από ανανεωμένη γκάμα προϊόντων μας και δημιουργήστε χώρους που εκφράζουν την προσωπικότητα σας!

Επισκεφτείτε το κοντινότερό σε εσάς κατάστημα του δικτύου PORCELANA, σε 30 σημεία σε όλη την Ελλάδα ή κάντε κλικ στο ανανεωμένο site www.porcelana.gr, ανακαλύψτε όλα τα νέα κομμάτια από μοντέρνα υλικά και απογειώστε το στυλ των χώρων σας. Η νέα , ανανεωμένη μας συλλογή, σας περιμένει να τη γνωρίσετε από κοντά!

Ακόμα, επωφεληθείτε από τις δελεαστικές τιμές σε ξεχωριστά προϊόντα από τις προηγούμενες συλλογές της PORCELANA, με ποσοστό έκπτωσης μέχρι και 50%!