UPDATE WHAT'S NEW

«Εκπαιδεύοντας την Τζένη». Η πιο cool to be true πλευρά της Τζένης Μπαλατσινού στον ΑΝΤ1! Όσα θα δούμε το Σάββατο 20 Απριλίου στις 16:00


17 Απριλίου 2019

1.jpg

Το Σάββατο 20 Απριλίου έρχεται το δεύτερο επεισόδιο της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1, «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» με νέους καλεσμένους και την Τζένη Μπαλατσινού σε νέες περιπέτειες.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα προσπαθήσει να μάθει στην Τζένη μπαλέτο στην εντυπωσιακή Εθνική Λυρική Σκηνή στο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η Μαρία Σολωμού με τη σειρά της θα δοκιμάσει να εκπαιδεύσει την Τζένη στην υποκριτική παραδίδοντας μαθήματα on camera. Ο κύκλος μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση box ενώ τη σκυτάλη θα πάρει η Μάνια Μπούσμπουρα για να μας ενημερώσει για τις τελευταίες τάσεις στον υπέροχο κόσμο της ομορφιάς και της ευεξίας.

Στη συνέχεια, θα μάθουμε με τη βοήθεια του Γιώργου Παπακώστα ένα-ένα όλα τα εργαλεία της κουζίνας για να γίνουμε experts και να μην μας λείπει πλέον τίποτε από τα ντουλάπια μας.

Τέλος, θα κλέψουμε λίγο χρόνο για να παρασκευάσουμε, με τη βοήθεια της Τζένης, δυναμωτικά σνακς αλλά και να μάθουμε πώς να πλένουμε σωστά τα ρούχα μας με τα πιο απίθανα tips καθαριότητας.

«Εκπαιδεύοντας την Τζένη». Όσα χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε την πόλη μας και τους ανθρώπους της, να δοκιμαστούμε σε νέες εμπειρίες και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας σε ένα one woman show για τις wonder women του σήμερα κάθε Σάββατο στις 16:00!

Μείνετε συντονισμένοι!

#EkpaideyontastinTzeni

https://www.antenna.gr/ekpaideyontastintzeni

Συντελεστές:

Παρουσίαση: Τζένη Μπαλατσινού

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μπενετάτος

Αρχισυνταξία: Γιάννα Κορρέ, Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Μουσική τίτλων: Γιώργος Λεμπέσης

Παραγωγή: PLAN A