UPDATE WHAT'S NEW

Νέο επεισόδιο «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» με νέους καλεσμένους και την Τζένη Μπαλατσινού σε νέες περιπέτειες το Σάββατο


9 Μαΐου 2019

1.jpg

Το Σάββατο 11 Μαΐου στις 16:00 η Τζένη Μπαλατσινού θα μάθει από τον Δημήτρη Σταρόβα να παίζει κιθάρα ενώ ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας θα της μάθει να σχεδιάζει αλλά και να δημιουργεί μοναδικές δημιουργίες σαν τις δικές του. Στο νέο επεισόδιο η Τζένη θα εκπαιδευτεί από την wellbeing expert Αναστασία Γιαννάκη και θα μας μάθει εύκολες ασκήσεις χαλάρωσης.

Παράλληλα, θα συζητήσει με τον γιατρό Γιώργο Βοσβοτέκα τι είναι οι σπονδυλοαρθρίτιδες και ποιοι είναι οι καταλληλότεροι τρόποι για την πρόληψη και την αντιμετώπισή τους. Ο Γιώργος Παπακώστας και σε αυτό το επεισόδιο θα αυτοσχεδιάσει ξανά με επιτυχία νέες συνταγές και θα μάθει στην Τζένη πώς να φτιάχνει ωραία πιάτα με βάση το κατσικίσιο τυρί. Τέλος, θα ανακαλύψουμε μαζί νέα tips διακόσμησης για να μετατρέψουμε τους αγαπημένους μας χώρους.

«Εκπαιδεύοντας την Τζένη». Όσα χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε την πόλη μας και τους ανθρώπους της, να δοκιμαστούμε σε νέες εμπειρίες και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας σε ένα one woman show για τις wonder women του σήμερα κάθε Σάββατο στις 16:00!

Μείνετε συντονισμένοι!

#EkpaideyontastinTzeni

https://www.antenna.gr/ekpaideyontastintzeni

Συντελεστές:

Παρουσίαση: Τζένη Μπαλατσινού

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μπενετάτος

Αρχισυνταξία: Γιάννα Κορρέ, Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Μουσική τίτλων: Γιώργος Λεμπέσης

Παραγωγή: PLAN A