UPDATE WHAT'S NEW

Βρήκαμε τον τρόπο να ταξιδέψουμε οικονομικά με τις φίλες μας φέτος στο Bansko


8 Οκτωβρίου 2019

Βρήκαμε τον τρόπο να ταξιδέψουμε οικονομικά με τις φίλες μας φέτος στο Bansko

Τώρα που οι περισσότερες έχουμε γυρίσει από τις καλοκαιρινές μας διακοπές και έχουμε μπει για τα καλά στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς μας, αυτό που σκεφτόμαστε είναι οι μίνι αποδράσεις που θα μας ανανεώσουν.

Πέρα από τα υπέροχα μέρη της Ελλάδας, υπάρχουν και κοντινοί προορισμοί στο εξωτερικό, που είναι εύκολα προσβάσιμοι και πολύ οικονομικοί. Ένας από αυτούς είναι και το Bansko, που προσφέρει απίστευτη διασκέδαση, έχει πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά, ενώ έχει και το καλύτερο χιονοδρομικό των Βαλκανίων.

Αν ψάχνετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε με τις φίλες σας στο Bansko, το 18-24 Τravel, ο μεγαλύτερος πάροχος τουριστικών υπηρεσιών, ετοίμασε νέα σούπερ προσφορά για τον κορυφαίο χειμερινό προορισμό μόνο για γυναίκες. Από 39 ευρώ και μόνο για λίγες ώρες, μόνο γυναίκες έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Bansko. Η διαδικασία είναι πλέον γνωστή. Αν θέλετε να επισκεφτείτε τον προορισμό, δεν έχετε παρά την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι να μπείτε εδώ και να προλάβετε ένα από τα super offer πακέτα ολοκληρωμένων διακοπών. Προσοχή η προσφορά θα είναι ενεργή μόνο για 4 ώρες, γι’ αυτό μην αργήσετε να κάνετε την κράτηση σας.

Tο www.18-24.gr δίνει την ευκαιρία σε εσάς και τις φίλες σας να περάσετε ένα τριήμερο το Δεκέμβριο γεμάτο διασκέδαση και πολυτέλεια στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό, γιατί μεταξύ μας, όλες σκεφτόμαστε μια ανανέωση όσο πλησιάζουν οι γιορτές. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε σπα, χαμάμ, ιαματικά λουτρά και σε πολύ οικονομικές τιμές. Αυτή η απόδραση στο Bansko θα είναι γυναικεία υπόθεση, γι’ αυτό μη χάσετε αυτή την ευκαιρία.