UPDATE WHAT'S NEW

Πολύτιμος αρωγός της «ΣΤΟΡΓΗΣ» το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, συμμετείχε ως «Μέγας Χορηγός» στην επίδειξη των MI-RO


22 Οκτωβρίου 2019

Πολύτιμος αρωγός της «ΣΤΟΡΓΗΣ» το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, συμμετείχε ως «Μέγας Χορηγός» στην επίδειξη των MI-RO

Ένα λαμπερό Fashion Show από το σχεδιαστικό δίδυμο MI-RO για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δεν μπορούσε να λείπει!

jenny.gr

Ο μεγάλος εκπαιδευτικός όμιλος ήταν ο Μέγας Χορηγός της επίδειξης προσφέροντας δύο πλήρεις υποτροφίες σπουδών σε παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα Στοργή, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στην ειδικότητα ΙΕΚ που επιθυμούν.

Τις υποτροφίες απένειμε η κυρία Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης, η οποία δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» για την εξαιρετική εκδήλωση και για το τόσο σημαντικό έργο του. Αφού αναφέρθηκε στην πολυετή εμπειρία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και στα ήθη και τις αξίες που πρεσβεύει η διοίκηση, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχόμαστε όλα τα παιδιά να γίνουν γρήγορα καλά και να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους».

Οι υποτροφίες προσφέρθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει αναπτύξει και αφορά στην υποστήριξη νέων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Στη λαμπερή εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι μοναδικές δημιουργίες των MI-RO για το Φθινόπωρο 2019 – Χειμώνα 2020 με έντονα χρώματα και υπέροχα υφάσματα. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους γνωστοί Θεσσαλονικείς, αλλά και διάσημοι φίλοι της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

jenny.gr

Η κα Έλλη Κοκκίνου, η κα Τόνια Σωτηροπούλου, η κα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η κα Έβελυν Καζαντζόγλου και η κα Χρυσιάννα Ανδριοπούλου έλαμψαν και προσέλκυσαν τα βλέμματα των προσκεκλημένων. Τις δημιουργίες των MIRO παρουσίασαν εντυπωσιακά μοντέλα μεταξύ των οποίων οι κυρίες Έσθερ Μαστρογιάννη και Αναστασία Περάκη.

jenny.gr

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς και συγκεκριμένα της ειδικότητας Σχεδίου Μόδας- Styling ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είχαν την ευκαιρία να βρεθούν backstage και να συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία των μοντέλων. Έζησαν τις πραγματικές συνθήκες μιας επίδειξης μόδας, ένιωσαν τον πυρετό της προετοιμασίας και την ένταση του catwalk. Βίωσαν έτσι μια ολοκληρωμένη, 360, εμπειρία που μόνο το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μπορεί να προσφέρει!

jenny.gr

Η Πρόεδρος της «ΣΤΟΡΓΗΣ» κα Τίμη Μπακατσέλου, ευχαρίστησε στην εναρκτήρια ομιλία της τους MI-RO - τον κο Δημήτρη Μαστρόκαλο και τον κο Γιάννη Ράπτη, τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης αλλά και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης που για άλλη μια φορά στήριξε δυναμικά την εκδήλωση της «ΣΤΟΡΓΗΣ». Στο τέλος, αφού συνεχάρη το σχεδιαστικό δίδυμο για το εντυπωσιακό show, τους απένειμε από μια τιμητική πλακέτα ως ανάμνηση της βραδιάς.

jenny.gr

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» έχει συμπληρώσει φέτος 28 χρόνια ενεργής παρουσίας και βοήθειας στα παιδιά τα οποία νοσούν από νεοπλασματικές ασθένειες και στις οικογένειές τους. Κατασκεύασε και εξόπλισε ξενοδοχειακά και επιστημονικά το «Αιματολογικό Κέντρο ΣΤΟΡΓΗ», ένα τριώροφο κτίριο 4.000 τ.μ. το οποίο δώρισε στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και προχώρησε στο δεύτερο μεγάλο έργο της, τη δημιουργία και λειτουργία του «Ξενώνα της ΣΤΟΡΓΗΣ» για τα άρρωστα παιδιά και τους συνοδούς τους όταν έρχονται για θεραπεία από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο κτίριο 2.000 τ.μ. το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις φιλοξενούμενες οικογένειες να καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, μέσα από μια διαδρομή 49 χρόνων, από το 1971, προσφέρει ευκαιρίες εκπαίδευσης σε νέους και νέες, μέσα από σύγχρονα προγράμματα σπουδών σε όλες τις επίκαιρες ειδικότητες της αγοράς. Με δομές σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα και Χανιά προσφέρει βαθιά εξειδίκευση και σύνδεση με την αγορά εργασίας στην ευρύτερη περιφέρεια της Ελλάδας, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους να σπουδάσουν στον τόπο τους. Η Διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πρεσβεύει πως η εκπαίδευση είναι αδιαπραγμάτευτη και αποτελεί το εφαλτήριο για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων. Για το λόγο αυτό, στέκεται πάντοτε πολύτιμος αρωγός σε όλες τις πρωτοβουλίες που αφορούν στην υποστήριξη των νέων.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών και τις δράσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, εδώ!