UPDATE WHAT'S NEW

H bwin ήταν ο Μεγάλος Χορηγός του 8ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης


22 Οκτωβρίου 2019

H bwin ήταν ο Μεγάλος Χορηγός του 8ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης

Τη μαζικότερη νυχτερινή αθλητική γιορτή της χώρας, υποστηρίζει για πρώτη φορά η bwin, ως Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης. Στις 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ συμμετοχών ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, καθώς έλαβαν μέρος 20.000 δρομείς από όλο τον κόσμο. 

jenny.gr

Η συμμετοχή ήταν μαζική και η πόλη πλημμύρισε με χαμόγελα και ενθουσιασμό μετατρέποντας την όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης σε ξεχωριστή γιορτή. Ξεχωριστή νότα στην βραδιά έδωσε η εντυπωσιακή μπάντα της bwin -τα Batala Salonica- δίνοντας χρώμα και παλμό στους χιλιάδες συμμετέχοντες.

jenny.gr

Το bwin running team με coach την πρωταθλήτρια του στίβου Κατερίνα Δαλάκα έκανε αισθητή την παρουσία του με 400 δρομείς, που έδωσαν την ψυχή τους και απόλαυσαν τον αγώνα. Με την ομάδα της bwin αγωνίστηκαν και 2 αθλητές του προγράμματος της « Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», η παγκόσμια πρωταθλήτρια ξιφασκίας Θεοδώρα Γκουντούρα και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του στίβου Οδυσσέας Μουζενίδης.

jenny.gr

Η bwin, πιστή στη στρατηγική της, υποστηρίζει τέτοια αθλητικά events που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, εκφράζοντας έτσι την αγάπη της για τον αθλητισμό αλλά και την έμπρακτη στήριξή της στην ελληνικό αθλητισμό. 

jenny.gr