UPDATE WHAT'S NEW

To A Magic Cabinet της Ευγενίας Χανδρή διοργάνωσε το πρώτο του pop up shop στο Ecali Club


18 Νοεμβρίου 2019

To A Magic Cabinet της Ευγενίας Χανδρή διοργάνωσε  το πρώτο του pop up shop στο Ecali Club

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 14 Νοεμβρίου στο Ecali Club τα εγκαίνια του πρώτου A Magic Cabinet  pop up shop.

jenny.gr

Κλαίρη Τσαβλίρη - Μάιρα Τσαβλίρη

H ιδρύτρια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.aMagicCabinet.com, Ευγενία Χανδρή, αποφάσισε για πρώτη φορά να μεταφέρει σε ένα φυσικό κατάστημα τους θησαυρούς που με προσωπική έρευνα και πάθος έχει συλλέξει από ελληνικά brands και παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και η ανταπόκριση ήταν ενθουσιώδης.

jenny.gr

 Ελένη Κωνσταντακάτου Σαμαρά – Δήμητρα Φιλίππου – Νινέτα Βαφιά

Φίλοι της από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και πιστοί πελάτες του A Magic Cabinet βρέθηκαν εκεί για να ανακαλύψουν τα πιο ποιοτικά, πολύτιμα και εκλεκτά προϊόντα ανάμεσα σε προτάσεις γαστρονομίας, αποστάγματα, προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης, για το σπίτι, το στυλ, τα κατοικίδια και το γραφείο, όλα με υπογραφές επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών και σχεδιαστών, όπως Zeus + Δione, Mary Katrantzou, Vourakis, Marina Vernicos, Minas, Elena Syraka, On Entropy, Salt Odyssey, Anassa Organiscs, The Cool Projects και άλλα.

jenny.gr

Ηρώ Κόβα με το σκυλάκι της Westie

Το A Magic Cabinet  pop up shop διήρκησε 3 ημέρες με την υπόσχεση σε όσους δεν πρόλαβαν να το επισκεφτούν ότι θα επαναληφθεί πολύ σύντομα. Εν τω μεταξύ οι λάτρεις του ποιοτικού #madeinGreece και όσοι αναζητούν μοναδικά δώρα, μπορούν να προμηθεύονται όλα τα διαλεγμένα με αποκλειστικό γνώμονα την υψηλή ποιότητα και το εκλεπτυσμένο γούστο τους προϊόντα στο www.amagiccabinet.com

 

jenny.gr

 Γιώργος Ραφαήλ - Γιάννης Πλουμής - Θεόδωρος Γιαννούσης - Θεόδωρος Παϊδούσης