UPDATE WHAT'S NEW

#ELLERUN: Ο πρώτος αγώνας δρόμου του ELLE για την υποστήριξη των γυναικών έρχεται στις 8 Μαρτίου


12 Φεβρουαρίου 2020

#ELLERUN: Ο πρώτος αγώνας δρόμου του ELLE για την υποστήριξη των γυναικών έρχεται στις 8 Μαρτίου

Στις 8 Μαρτίου φοράμε τα αθλητικά μας και δίνουμε ραντεβού στις 9.00 πμ στη Μαρίνα του Φλοίσβου για να γιορτάσουμε την Ημέρα της Γυναίκας με τον πρώτο αγώνα δρόμου του ELLE σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Το #ELLERUN απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες και μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί στη ΜΚΟ «Κέντρο Διοτίμα», η οποία μάχεται για την ανάδειξη και την αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής. 

jenny.gr

Το ELLE πιστεύει ότι το #ΤοΜέλλονΕίναιΓυναίκα, γι' αυτό στο πλαίσιο της ενέργειας Women in Society η οποία έχει ξεκινήσει έναν παγκόσμιο διάλογο για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της, διοργανώνει το πρώτο του #ELLERUN. Είναι ένας αγώνας δρόμου για όλους εμάς, για τις πρωταγωνίστριες της ζωής μας, για τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά να ανταποκριθούν σε όλους τους ρόλους τους, ονειρεύονται το μέλλον και πραγματοποιούν το ακατόρθωτο. Τρέχουμε για εμάς. Κοιτάμε μακριά. Φτάνουμε εκεί που δεν έχουμε πάει ποτέ ξανά.

jenny.gr

Το ELLE RUN περιλαμβάνει δύο διαδρομές: 5χλμ και 10χλμ, με εκκίνηση και τερματισμό τη Μαρίνα Φλοίσβου. Κάθε δρομέας θα λάβει ένα μετάλλιο συμμετοχής, ενώ θα υπάρξουν συνολικά μετάλλια κατάταξης για τους νικητές και τις νικήτριες, όπως και μετάλλια κατάταξης για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας σε αυτή την ξεχωριστή ενέργεια. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή μπείτε στην παρακάτω διεύθυνση: 
https://elle.gr/ellerun/to-mellon-ine-gyneka-stis-8-martiou-trechoume-gia-oles-tis-gynekes-ellerun/