UPDATE WHAT'S NEW

Expert Clean: Καθαρισμός χαλιών και ολοκληρωμένη φροντίδα υψηλού επιπέδου


23 Μαρτίου 2020

Expert Clean: Καθαρισμός χαλιών και ολοκληρωμένη φροντίδα υψηλού επιπέδου

Το ταπητοκαθαριστήριο Expert Clean διαθέτει πολυετή πείρα στη φροντίδα των χαλιών, ώστε να μοιάζουν σαν καινούρια και να σας συντροφεύουν μια ζωή. Στόχος μας είναι να σας επιστρέψουμε ένα χαλί σε άριστη κατάσταση, το οποίο όχι μόνο θα είναι πεντακάθαρο αλλά και περιποιημένο από τα έμπειρα χέρια μας. Ο καθαρισμός χαλιών γίνεται με καινοτόμες μεθόδους, που εγγυώνται την απόλυτη ασφάλειά τους σε όλα τα στάδια. Στα 25 χρόνια λειτουργίας των ταπητοκαθαριστηρίων Expert Clean, έχουμε εξειδικευτεί στον καθαρισμό χαλιών, μοκετών και στρωμάτων, ο οποίος μπορεί να γίνει επί τόπου στο χώρο σας ή στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όλα τα στάδια της περιποίησης του χαλιού, από τον καθαρισμό του μέχρι τη συσκευασία και τη φύλαξή του, καθώς και την επιδιόρθωσή του από τυχόν μικρές βλάβες.

Καθαρισμός χαλιών

Ο καθαρισμός χαλιών στο ταπητοκαθαριστήριο Expert Clean είναι βιολογικός με υποαλλεργικά, οικολογικά καθαριστικά, που απομακρύνουν όλα τα υπολείμματα σκόνης, λεκέδων και μικροβίων, χωρίς όμως να επιβαρύνουν το περιβάλλον και τους ευπαθείς οργανισμούς. Η φίνα σύνθεση του χαλιού και τα χρώματά του παραμένουν αναλλοίωτα χωρίς τη διαβρωτική δράση των χημικών καθαριστικών με υψηλό pH, ενώ τα χαλιά μετά τον καθαρισμό είναι κατάλληλα για βρέφη, παιδιά, κατοικίδια ζώα και ηλικιωμένους, μιας και δεν περιέχουν αλλεργιογόνα. Το πλύσιμο με άφθονο νερό και με ενεργά συστατικά ενάντια στους λεκέδες, τις λιπαρές ουσίες και τα ακάρεα εξασφαλίζει τον καθαρισμό σε βάθος αλλά και την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών, όσο καιρό και αν βρίσκονται πάνω στο χαλί σας. Έτσι, μπορείτε έπειτα να απολαύσετε καθαρά χαλιά που δεν θα αποτελούν εστίες επικίνδυνων μικροοργανισμών.

Στη φάση του στεγνώματος, όπου είναι τεράστιας σημασίας να απομακρυνθεί η υγρασία, η φυγοκέντρηση εξασφαλίζει την προστασία των χαλιών σας, τα οποία στη συνέχεια αφήνονται να στεγνώσουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Η τοποθέτηση των χαλιών γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε αυτά να μην βαρύνουν και ξεχειλώσουν, και αφετέρου το στέγνωμα ολοκληρώνεται μακριά από τον ήλιο, του οποίου οι ακτίνες είναι πολύ επικίνδυνες για τα χρώματα και τις ίνες του χαλιού. Το τελικό φινίρισμα με την ειδική βούρτσα μετά το στέγνωμα είναι η τελευταία πινελιά στη διεξοδική φροντίδα των χαλιών σας από τα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean.

Φύλαξη χαλιών

Μετά τον καθαρισμό, λαμβάνει χώρα η φύλαξη των χαλιών σε ειδικές συσκευασίες, οι οποίες προστατεύουν το χαλί από την υγρασία, αλλά ταυτόχρονα το αφήνουν να αναπνέει. Έτσι, το χαλί στο τέλος του καλοκαιριού, όταν το χρειαστείτε ξανά, θα βρίσκεται σε άψογη κατάσταση χωρίς να έχει ταλαιπωρηθεί κλεισμένο σε κάποια αποθήκη με υγρασία. Τα χαλιά στο ταπητοκαθαριστήριό μας ομαδοποιούνται ανάλογα με τις διαστάσεις τους και άλλα χαρακτηριστικά τους, όπως ο βαθμός ευαισθησίας τους και η χειροποίητη σύνθεσή τους, και παραμένουν σε χώρους που φυλάσσονται επί 24ωρου βάσεως από εταιρεία security. Τα χαλιά είναι έτοιμα προς παράδοση χάρη στο προηγμένο σύστημα μηχανογράφησης ανά πάσα στιγμή, οπότε το θελήσετε.

jenny.gr

Ποιοτικός έλεγχος

Τα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean προσφέρουν, όμως, και άλλες πολύ χρήσιμες υπηρεσίες για το χαλί σας που σας υπόσχονται ένα χαλί κυριολεκτικά σαν καινούριο. Καταρχάς, μετά τον καθαρισμό του χαλιού μπορεί να γίνει με ειδικές επαναστατικές φόρμουλες η αδιαβροχοποίησή του, ώστε να μην μπορούν οι λεκέδες να εισχωρήσουν βαθιά στις ίνες του. Κομβικής σημασίας είναι η πρόληψη και το να εξασφαλίσετε ότι οι πιθανοί υγροί λεκέδες θα μπορούν να καθαριστούν άμεσα χωρίς να απορροφηθούν από το χαλί είναι κάτι που θα έχει μεγάλη επίδραση στην καθαριότητά του. Επιπλέον, για την προστασία από τη φθορά του χρόνου, ο ποιοτικός έλεγχος και η επιδιόρθωση τυχόν μικρών ζημιών στο χαλί, όπως τρύπες, εκδορές και σκισίματα, είναι αυτό ακριβώς που απαιτείται, για να προληφθούν μεγαλύτερα ψεγάδια, προτού η αποκατάσταση θα είναι δαπανηρή και δύσκολη, Το προσωπικό των Expert Clean επιδεικνύει ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά στη λεπτομερή εξέταση των χαλιών μετά τον καθαρισμό τους και την άμεση αποκατάσταση τυχόν ατελειών, ώστε να παραλαμβάνετε ένα χαλί περιποιημένο και αψεγάδιαστο.

jenny.gr

Επί τόπου καθαρισμός

Ο επιτόπιος καθαρισμός είναι απαραίτητος για χώρους, όπως παιδικοί σταθμοί, εκκλησίες, μοναστήρια και μονές, τουριστικά λεωφορεία και πούλμαν, σκάφη αναψυχής και ξενοδοχεία, όπου η άμεση χρήση των χαλιών μετά το πλύσιμο είναι απαραίτητη. Αλλά και για το σπίτι, ο επί τόπου καθαρισμός είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη καθαριότητα και τη φρεσκάδα, την οποία μόνο οι επαγγελματικές συσκευές και τα βιολογικά απορρυπαντικά μπορούν να προσφέρουν, χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσετε τίποτα. Οι επί τόπου καθαρισμοί γίνονται από το εξειδικευμένο φορητό συνεργείο μας πληρώντας όλες τις προδιαγραφές και χωρίς να υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τον καθαρισμό στο κατάστημά μας. Γίνονται με ξηρό αφρό, ο οποίος αφαιρεί σκόνη, ακάρεα και λεκέδες χωρίς να αφήνει ίχνος υγρασίας και με τη διασφάλιση ότι το χαλί είναι αμέσως μετά έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε. 

Αντίστοιχη διαδικασία εφαρμόζεται όχι μόνο στα χαλιά αλλά και σε οποιαδήποτε επιφάνεια χρειάζεται εντατικό καθαρισμό και πρέπει ύστερα να είναι έτοιμη προς χρήση. Μοκέτες, στρώματα, καναπέδες και ταπετσαρίες αποτελούν μέρη, στα οποία η συγκέντρωση ακάρεων είναι ιδιαίτερα υψηλή και είναι πολύ δύσκολο αυτά να απομακρυνθούν με έναν απλό καθαρισμό. Ο επί τόπου καθαρισμός στο χώρο σας εξασφαλίζει την πλήρη αντιμικροβιακή προστασία αλλά και την αναζωογόνηση της επιφάνειας, κάτι που οδηγεί σε ένα πιο όμορφο αλλά και ασφαλές περιβάλλον.
    
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.expert-clean.gr και μάθετε περισσότερα για τις καινοτόμες μεθόδους μας και τον τρόπο, με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε τα χαλιά σας, τις μοκέτες και τα στρώματά σας να αστράφτουν με πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση.

TAGS