Φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο αλλά δεν ξεχνάμε τις συνήθειες και τα έθιμα

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020

Φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο. Θα γιορτάσουμε την αγάπη και την τρυφερότητα από απόσταση. Όμως οι μικρές χειρονομίες που δίναμε τα προηγούμενα χρόνια, δεν πρέπει να ξεχαστούν: τα φιλιά, οι αγκαλιές θα γίνουν από απόσταση, με τα μάτια…Γιατί τώρα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να δείξουμε στους κοντινούς μας ανθρώπους ότι τους αγαπάμε και τους σκεφτόμαστε. 

Όπως λοιπόν δεν ξεχνάμε τους αγαπημένους φέτος, έτσι δεν ξεχνάμε και τις συνήθειες και τα έθιμα που κρατάνε εκατοντάδες χρόνια. Παρέα με το Lurpak  μπαίνουμε σε πασχαλινή διάθεση και φτιάχνουμε τις αγαπημένες μας συνταγές. 

Ετοιμάζουμε φόρμες, τηγάνια, ταψιά, εργαλεία κουζίνας, συνταγές και ξεκινάμε… Παίρνουμε  Lurpak  στα χέρια μας και γεμίζουμε το σπίτι με το άρωμα από τα Πασχαλινά κουλουράκια. Ζυμώνουμε με Lurpak και ψήνουμε τα πιο αφράτα Πασχαλινά τσουρέκια. Βάζουμε στο φούρνο το αρνάκι και κλείνουμε την τηλεόραση. Όλοι έχουμε μαζευτεί στην κουζίνα και το κοιτάμε καθώς ροδίζει τσιτσιρίζοντας περιμένοντας την ώρα του φαγητού.

"Όπου υπάρχουν μάγειρες υπάρχει ελπίδα" λένε στο Lurpak. Και έχουν δίκιο…

Αυτές τις μέρες, η ελπίδα είναι μια από τις πιο πολύτιμες λέξεις.

Καλό Πάσχα σε όλους.