UPDATE WHAT'S NEW

Βοηθήστε τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ να κάνουν «Βήματα Ζωής»


26 Ιουνίου 2020

Βοηθήστε τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ να κάνουν «Βήματα Ζωής»

Η στήριξή σου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι εξαιρετικά πολύτιμη.

Σήμερα, τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, σε χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Η ΕΛΕΠΑΠ χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να προμηθευτεί τον απαραίτητο υγειονομικό εξοπλισμό για όλο το προσωπικό, για την προστασία των παιδιών με αναπηρία, για την ασφαλή της λειτουργία.

Σ' αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που όλοι βιώνουμε λόγω της πανδημίας του Covid-19, η ΕΛΕΠΑΠ παρέμεινε για 2 περίπου μήνες σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται θεραπείες και παιδαγωγικά προγράμματα, οπότε τα έσοδα του οργανισμού μηδενίστηκαν, ενώ οι δωρεές και οι χορηγίες μειώθηκαν δραματικά.

Για να μπορέσει η ΕΛΕΠΑΠ να συνεχίσει να λειτουργεί με ασφάλεια, έχει ανάγκη από μεγάλες ποσότητες υγειονομικού υλικού, όπως αντισηπτικά, μάσκες, ασπίδες προσώπου, ρόμπες μιας χρήσης, γάντια κ.α., σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΟΔΥ. Η αγορά των υλικών αυτών, απαιτεί σημαντικούς οικονομικούς πόρους, τους οποίους δεν διαθέτει.

Η υποστήριξή σoυ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Βοήθησε την ΕΛΕΠΑΠ να συνεχίσει το έργο της και να προσφέρει στα παιδιά της τα θεραπευτικά προγράμματα που χρειάζονται. Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα και παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Λειτουργεί μέσα από τα 6 παραρτήματά της σε όλη την Ελλάδα (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο) και υποδέχεται καθημερινά πάνω από 1.000 παιδιά. Τα Γενναία της Παιδιά δίνουν καθημερινά έναν δύσκολο αγώνα. Κάνουν όμως κάθε μέρα μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, αυτά που η ΕΛΕΠΑΠ ονομάζει «Βήματα Ζωής».

Κάνε τη δωρεά σου ΕΔΩ