2 χρόνια Museum of Illusions Athens – καινούρια εκθέματα

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

“Θέλεις να μπεις μέσα σε έναν από τους πιο διάσημους πίνακες του Vincent Van Gogh;”
“Τολμάς να σταθείς επάνω σε ένα πηγάδι απείρου βάθους;”
“Μπορείς να αποφύγεις το έντονο βλέμμα του Πλάτωνα;”

Φέτος τον Σεπτέμβριο, το Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα γιορτάζει 2 χρόνια λειτουργίας και παρουσιάζει ολοκαίνουρια, μοναδικά εκθέματα που υπόσχονται στους επισκέπτες μια ακόμη πιο συναρπαστική και ανατρεπτική εμπειρία. Επιπλέον, από τις 15 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, έχει ετοιμάσει  2 μοναδικές προσφορές που σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήστε δωρεάν εισιτήρια και προϊόντα από το Gift Shop του μουσείου. 

Το Museum of Illusions Athens άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2018 και προσφέρει καθημερινά μια αξέχαστη, εκπαιδευτική εμπειρία διασκέδασης για όλες τις ηλικίες. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις διδάσκουν τους επισκέπτες πως η αντίληψη των πραγμάτων επηρεάζεται από τις επιστήμες, την όραση, την προοπτική και τα ερεθίσματα που δέχεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

Ταυτόχρονα, οι διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις  δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διασκεδάσουν και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες. Μέσα στα δύο χρόνια λειτουργίας του το επισκέφτηκαν περισσότερα από 300.000 άτομα, οικογένειες, μαθητές, φοιτητές κ.α αποδεικνύοντας πως αποτελεί τον πιο αγαπημένο χώρο της πόλης, στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας.   

Η ασφάλεια δεν είναι ψευδαίσθηση: Έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, το Museum of Illusions Athens είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. 

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:

Ενήλικες: 9€

Παιδιά (5 – 18 ετών): 6€

Παιδιά έως 5 χρόνων: Δωρεάν είσοδος

Οικογενειακό εισιτήριο: 24€ /αφορά 2 ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά (5 – 18 ετών)

Διεύθυνση: Ερμού 119 (είσοδος από Άστιγγος 12), 10555 Μοναστηράκι – Αθήνα

Τηλέφωνο: 2103639627

Website: www.museumofillusions.gr