UPDATE WHAT'S NEW

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα οικογενειακά προγράμματα ρεύματος


2 Νοεμβρίου 2020

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα οικογενειακά προγράμματα ρεύματος

Γιατί είναι πιο έξυπνο να έχεις αυτό που σου ταιριάζει.

Η συμπεριφορά ως προς την κατανάλωση ρεύματος διαφέρει από νοικοκυριό σε νοικοκυριό. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές όσον αφορά την ποσότητα των κιλοβατώρων που καταναλώνονται σε κάθε σπίτι, όσον αφορά το ποιες ώρες γίνεται η μεγαλύτερη κατανάλωση, ενώ διαφορές υπάρχουν και στη συνέπεια της αποπληρωμής των λογαριασμών.

Για να καλυφθούν αυτές οι διαφορετικές «προσωπικότητες» νοικοκυριών χρειάζεται μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση από τις εταιρείες παροχής ρεύματος. Χρειάζονται διαφορετικά προγράμματα για τον κάθε τύπο καταναλωτή που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του.

Σε αυτές τις ανάγκες έρχεται να απαντήσει η Volton με τα νέα οικογενειακά προγράμματα ρεύματος Volton Unique: το Flexi, το Flat και το Free, στα οποία μπορείς να εγγραφείς με μια πολύ απλή και χωρίς επιπτώσεις στην καθημερινότητά σου διαδικασία αλλαγής παρόχου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια από τα προνόμια και τα oφέλη που παρέχει κάθε ένα από τα παρακάτω.

Volton Unique Flexi:

- 30% έκπτωση συνέπειας από τον 1ο λογαριασμό.

- Χρέωση χαμηλότερη κι από αυτή του νυχτερινού ρεύματος όλη μέρα.

Volton Unique Flat:

-Χωρίς ετήσια συνδρομή, ενεργοποίησης προγράμματος.

-Χωρίς καταβολή εγγύησης, με πληρωμή μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.

- Δώρο τα πάγια 2 μηνών.

Volton Unique Free:

-Αληθινά χαμηλές χρεώσεις χωρίς καμία χρονική δέσμευση.

-Παρέχει όλο το 24ωρο / 365 ημέρες το χρόνο σταθερή τιμή.

- Μηδενική ρήτρα πρόωρης αποχώρησης.

Τα νέα προγράμματα της Volton κάνουν δώρο το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «Volton Health Care» αξίας 100€ για 12 μήνες, και προσφέρουν 30% έκπτωση συνέπειας στο φυσικό αέριο για 2 ολόκληρα χρόνια, συνδυάζοντας ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο με το πρόγραμμα Volton Gas Home DUAL. Επιπρόσθετα, απευθύνονται στους σύγχρονους καταναλωτές, που δεν αρκούνται σε αυτά που προσφέρουν παραδοσιακά οι πάροχοι ρεύματος και ζητούν το κάτι παραπάνω. Ζητούν περισσότερη εμπιστοσύνη, περισσότερη οικονομία και κυρίως περισσότερες επιλογές.

Για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να κάνεις την επιλογή του προγράμματος που σου ταιριάζει καλύτερα, μπες εδώ και βρες τι τύπος Volton είσαι.

TAGS