UPDATE WHAT'S NEW

Get back into shape με μουσικές από LG XBOOM Go & τον Δημήτρη Κουλούρη!


1 Οκτωβρίου 2020

Get back into shape με μουσικές από LG XBOOM Go & τον Δημήτρη Κουλούρη!

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του Training Room με τη συνοδεία του φορητού Ηχείου XBOOM Go PL7, το οποίο διαθέτει τεχνολογία MERIDIAN, ήχο 30W, μπάσο διπλής δράσης και μεγάλης  διάρκειας μπαταρίας έως και 24 ώρες.

Στον εντυπωσιακό και πλήρως εξοπλισμένο χώρο του Training Room στην Πεύκη, ο προπονητής Δημήτρης Κουλούρης, επιμελήθηκε ένα 30λεπτο πρόγραμμα προπόνησης υψηλής έντασης, υπό τους ήχους του LG XBOOM GO (PL7)!

Ανέκαθεν ο Σεπτέμβρης ήταν ο μήνας με διάθεση για «get back into shape» μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και σε αυτό το πλαίσιο, η LG Hellas με τις εξαιρετικές μουσικές των ηχείων της, διοργάνωσε δύο «δυνατές» προπονήσεις μισής ώρας, στο νέο χώρο του Training Room North.

jenny.gr

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο πρωταθλητής Καράτε Νίκος Κοσμάς και ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας αλλά και ερασιτέχνες αθλητές που θέλησαν να δοκιμάσουν την αντοχή τους σε μία απαιτητική αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή προπόνηση. Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του Training Room με τη συνοδεία του φορητού Ηχείου XBOOM Go PL7, το οποίο διαθέτει τεχνολογία MERIDIAN, ήχο 30W, μπάσο διπλής δράσης και μεγάλης διάρκειας μπαταρίας έως και 24 ώρες.

jenny.gr
Τα subway πλακάκια κάνουν θραύση εδώ και αρκετά χρόνια στις κουζίνες. Συνδυάστε τα με μαύρα ντουλάπια για να δημιουργήσετε μια όμορφη αντίθεση που θα απογειώσει τον χώρο σας.

 

jenny.gr
Το σαλόνι από άλλη οπτική γωνία. Θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει και κάποια βιομηχανικά στοιχεία λόγω του σωλήνα που είναι στερεωμένος στη μια μεριά του.

Η δεύτερη προπόνηση έγινε με το ηχοσύστημα XBOOM ON7 One Body Party DJ, το οποίο χαρακτηρίζεται από ισχυρό ήχο για επαγγελματική χρήση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, ασύρματη ή  Bluetooth  σύνδεση με το κινητό, διαθέτει εφαρμογές DJ και Κaraoke, καθώς και έγχρωμο φωτισμό, στον υπερσύγχρονο εσωτερικό χώρο του γυμναστηρίου.  Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κουλούρης: “Στην γυμναστική υψηλής έντασης, η δυνατή μουσική είναι must καθώς βοηθάει στην παρότρυνση αλλά και στην αντοχή των ασκούμενων”.