UPDATE WHAT'S NEW

Ο καλύτερος σύμμαχός σας για την περίοδο της καραντίνας


17 Νοεμβρίου 2020

Ο καλύτερος σύμμαχός σας για την περίοδο της καραντίνας

Οι ζωές μας αλλάζουν και πάλι για λίγο, ελπίζουμε αυτή τη φορά και με θετική σκέψη μένουμε στο σπίτι και απολαμβάνουμε όμορφες στιγμές με τους δικούς μας. Όμως, κατά τη διάρκεια κι αυτής της καραντίνας είναι σημαντικό να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Μην σταματάτε, λοιπόν, να φροντίζετε τις καμπύλες σας: η Bestform σας προτείνει επιλογές για τέλεια στήριξη και φροντίδα των καμπυλών σας για την περίοδο της καραντίνας, (και όχι μόνο)!

jenny.gr

Για την Bestform, το brand πρεσβευτή του body-positivity, η ομορφιά δεν αποτυπώνεται σε έναν αριθμό – είναι θέμα προσωπικότητας και για αυτό μας προσκαλεί να απελευθερωθούμε από όλα τα βαρετά πρότυπα ομορφιάς και να είμαστε απλά ο εαυτός μας.

Ιδιαίτερα, όσον αφορά στη φροντίδα των καμπυλών μας, η Bestform προσφέρει εξειδικευμένη γνώση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις cups από G και πάνω: στόχος της σχεδιαστικής ομάδας του brand, είναι κάθε γυναίκα να αισθάνεται αυτοπεποίθηση, έχοντας σωστή στάση σώματος, όμορφο σχήμα στο στήθος και φυσικά, το στυλ που επιθυμεί.

Για την περίοδο της καραντίνας αλλά και γενικότερα για τις στιγμές cocooning, η Bestform μας προτείνει επιλογές που θα μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφες κάθε στιγμή στο σπίτι!

jenny.gr

Το σουτιέν Moulded Convertible αποτελεί ιδανική επιλογή χάρη στην κατασκευή του, που εξασφαλίζει άνεση ενώ ταυτόχρονα, δεν διαγράφει ακόμα και κάτω από λεπτά υφάσματα, (πχ. loungewear).

Η σειρά Just Couture αγκαλιάζει φυσικά την σιλουέτα, δίνοντας ταυτόχρονα απόλυτη ελευθερία κινήσεων: δοκιμάστε το σουτιέν χωρίς μπανέλα της σειράς, που προσφέρει τέλειο κράτημα, και ταυτόχρονα μια υπέροχη αίσθηση άνεσης και απελευθέρωσης!

jenny.gr

Το σουτιέν-brassiere Just Essential έρχεται φέτος τον Χειμώνα να συνοδεύσει τις στιγμές της καθημερινότητας στο σπίτι και συγκεκριμένα... την άσκηση στο σπίτι! Ιδανικό για ήπιας μορφής άσκηση όπως yoga, προσφέρει σωστό κράτημα χωρίς μπανέλα, δίνοντας ταυτόχρονα την απαιτούμενη ελευθερία κινήσεων στο σώμα.

jenny.gr

Προσφέρετε την τέλεια φροντίδα στο σώμα και τις καμπύλες σας κάθε στιγμή – εντός και εκτός σπιτιού. Ανακαλύψτε σήμερα πώς, με την Bestform!

Facebook: https://www.facebook.com/bestformfrance/
Instagram: https://www.instagram.com/bestformlingerie/
Υtube: https://www.youtube.com/user/Bestformlingerie
Site: https://www.bestform-lingerie.fr/

Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr