UPDATE WHAT'S NEW

5 σημεία του σπιτιού που είναι απαραίτητο να απολυμαίνουμε


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2020

5 σημεία του σπιτιού που είναι απαραίτητο να απολυμαίνουμε

Το δεύτερο κύμα του COVID-19 είναι εξίσου ισχυρό και τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να προσέχουμε με κάθε δυνατό τρόπο. 

Η προσωπική υγιεινή και καθαριότητα είναι φυσικά το νούμερο ένα, με το πλύσιμο των χεριών να είναι ο βασιλιάς. Η νέα κανονικότητα είναι γεγονός και όλοι αναζητάμε καθημερινή προστασία από τα μικρόβια και τους ιούς, όπου και αν βρισκόμαστε: στο σπίτι, στο γραφείο, στο σχολείο, στη βόλτα… ακόμα και στο αυτοκίνητο, σωστά; Άρα αμέσως επόμενο βήμα η απολύμανση των αντικειμένων που χρησιμοποιούμε συχνότερα μέσα στο σπίτι μας ώστε να μην έρθουμε σε επαφή με μικρόβια.

Πολλές φορές ξεχνάμε να καθαρίσουμε μερικά σημεία του σπιτιού μας, αλλά και πράγματα που τα έχουμε πάντα μαζί μας ή τα χρησιμοποιούμε συνέχεια, πέρα από τα βασικές επιφάνειες, όπως πάγκοι και βρύσες τα οποία θεωρούμε αυτονόητα.

jenny.gr

Το καλύτερο κομμάτι είναι πως πλέον η απολύμανση είναι παιχνιδάκι και όχι πια αγγαρεία. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό ψέκασμα!

Ψεκάζουμε πόρτες, πόμολα, καναπέδες, στρώματα, μαξιλάρια και κάδους σκουπιδιών και απολαμβάνουμε προστασία και όμορφο άρωμα μαζί. 

Ποια είναι όμως τα "κρυμμένα" σημεία τα οποία πολλές φορές αμελούμε να καθαρίσουμε;

#1 Συσκευές τηλεφώνων: Τόσο το κινητό όσο και η συσκευή του σταθερού τηλεφώνου στο σπίτι μας είναι από τα αντικείμενα που αγγίζουμε πολλές φορές μέσα στην ημέρα ειδικά τώρα που περνάμε περισσότερο χρόνο εντός. Πολλές φορές ξεχνάμε να τα απολυμάνουμε και βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία μας. 

jenny.gr

#2 Χειριστήρια ηλεκτρονικών συσκευών:  Το τηλεκοντρόλ και τα χειριστήρια συσκευών όπως το aicondition ή του playstation είναι γεμάτα κρυμμένα μικρόβια. Χρησιμοποιούνται διαρκώς από όλα τα μέλη της οικογένειας και άρα πολλά διαφορετικά χέρια. Είναι απαραίτητο να απολυμαίνονται τακτικά.

#3 Διακόπτες και πρίζες: Ήδη από την πρώτη στιγμή που μπαίνουμε στο σπίτι η πρώτη μας κίνηση είναι να πατήσουμε το διακόπτη για να ανάψουμε το φως. Οι διακόπτες αλλά και οι πρίζες του σπιτιού είναι και αυτά ανάμεσα στους συνήθεις υπόπτους προς απολύμανση.

#4 Πόμολα: Αυτά και αν τα πιάνουμε με τα χέρια μας όλη την ώρα μέσα στο σπίτι. Θέλουν καλό καθάρισμα και απολύμανση όπως και όλα τα άλλα μέρη του σπιτιού.

jenny.gr

#5 Παιδικά παιχνίδια: Χρησιμοποιούμε τα Klinex Απολυμαντικά Spray 1 for All για να καθαρίσουμε τα παιχνίδια των παιδιών μας, να τα προστατεύσουμε και να προστατευτούμε και... είμαστε έτοιμοι για ατελείωτο παιχνίδι!

Το σπίτι είναι η βάση μας και χρειαζόμαστε έναν "σούπερ ήρωα" να το προστατέψει από τα μικρόβια. Τα Klinex Απολυμαντικά Spray 1 for All χωρίς χλώριο θα καθαρίσουν αποτελεσματικά τις σκληρές και μαλακές επιφάνειες με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή πιο συχνά και να εξουδετερώσουν το 99,9% των ιών και βακτηρίων. Μικρό (400ml) και compact για να το έχουμε παντού μαζί μας, σε δύο εξαιρετικά αρώματα -Cotton ή Λουλούδια-.

Τα Klinex Απολυμαντικά Spray 1 for All χωρίς χλώριο θα καθαρίσουν αποτελεσματικά τις σκληρές και μαλακές επιφάνειες, ενώ εμείς απολαμβάνουμε προστασία και υπέροχες μυρωδιές!

Και μην ξεχνάτε να ψεκάζετε τακτικά και τα κλειδιά σας!

Μάθετε περισσότερα εδώ.

TAGS