UPDATE WHAT'S NEW

#GIVINGTUESDAY: H Ioanna Kourbela συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Προσφοράς


The Jennettes

30 Νοεμβρίου 2020

#GIVINGTUESDAY: H Ioanna Kourbela συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Προσφοράς

Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2020, Παγκόσμια Ημέρα Προσφοράς #GIVINGTUESDAY, ο Δεσμός συνεργάζεται με 20 e-shops που προσφέρουν μέρος των εσόδων τους στο κοινωνικό του έργο, ανάμεσα τους η αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Ioanna Kourbela.

jenny.gr

Το #GIVINGTUESDAY Global αποτελεί την πιο μεγάλη ημέρα προσφοράς στον κόσμο. Γιορτάζεται την πρώτη Τρίτη μετά το Black Friday, στοχεύοντας να εμπνεύσει την προσφορά, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη, σηματοδοτώντας την τελική ευθεία μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο Δεσμός, εδώ και περίπου μια δεκαετία, βρίσκεται σταθερά δίπλα σε κάθε ανάγκη αξιοποιώντας αποτελεσματικά και ουσιαστικά κάθε προσφορά, μικρή ή μεγάλη. Ειδικά φέτος, λόγω των πρωτόγνωρων προκλήσεων που βιώνουμε, η έννοια της «προσφοράς» αποκτά ακόμα πιο ξεχωριστό νόημα, αξία και περιεχόμενο. Με σημείο εκκίνησης την 1η Δεκεμβρίου και με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων, στόχος του Δεσμού, είναι να αναδειχθεί η καταλυτική δύναμη της προσφοράς και της αλληλεγγύης απ’ όλους για όλους.

Η Ioanna Kourbela συμμετέχει στην προσπάθειά του Δεσμού Μ.Κ.Ο δωρίζοντας το 10% από τις πωλήσεις που θα πραγματοποιηθούν την ημέρα αυτή.

Συγκεκριμένα την 1η Δεκεμβρίου 2020 και για ένα εικοσιτετράωρο η σχεδιάστρια προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές της σε Ελλάδα και εξωτερικό να συμμετάσχουν στο #GIVINGTUESDAY.

Αποτελεί πλέον την πιο μεγάλη μέρα φιλανθρωπίας σε όλο τον κόσμο γιορτάζεται την πρώτη Τρίτη μετά από το Τhanksgiving και την Εμπορική ημέρα Black Friday και σηματοδοτεί την παγκόσμια ημέρα προσφοράς πριν τα Χριστούγεννα.

Φέτος είναι Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2020 και η σχεδιάστρια θα συμμετέχει μέσω του ioannakourbela.com αφιερώνοντας ένα ποσοστό από τις πωλήσεις της ημέρας στο Δεσμό (desmos.org) όπου είναι ο συνδετικός κρίκος για την προσφορά στην Ελλάδα.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits