UPDATE WHAT'S NEW

Η bwin έκανε τους ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Αθηνών να χαμογελάσουν ξανά


The Jennettes

10 Δεκεμβρίου 2020

Η bwin έκανε τους ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Αθηνών να χαμογελάσουν ξανά

Οι άνθρωποι του Γηροκομείου Αθηνών βίωσαν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων, λαμβάνοντας δώρα και είδη πρώτης ανάγκης από τους εκπρόσωπους της bwin.

Στο Γηροκομείο Αθηνών η καθημερινότητα των ανθρώπων είναι συνυφασμένη με τη μοναξιά, ανεξαρτήτως εποχής. Έχουν τους νοσηλευτές που τους φροντίζουν κι όλους εκείνους που ζουν στο διπλανό κρεβάτι ή το διπλανό δωμάτιο, όμως δεν έχουν τους δικούς τους ανθρώπους. Κάποιον να ακούσει όλα αυτά για τα οποία ανυπομονούν να μιλήσουν, να αισθανθούν συντροφικότητα και παρέα. Η bwin, θέλοντας να υποστηρίξει τις γιαγιάδες και τους παππούδες που ζούνε στο Γηροκομείο Αθηνών, έτσι ώστε να αισθανθούν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων, αποφάσισε να υλοποιήσει μια ακόμα πρωτοβουλία αγάπης.

Το κορυφαίο στοιχηματικό brand, πιστό στο όραμά του για υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, αποφάσισε να δώσει χρώμα σε ένα μουντό πρωινό Δεκεμβρίου για τους διαμένοντες στο Γηροκομείο. Έτσι, εκπρόσωποι της bwin βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου Αθηνών τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και έκαναν στους 150 ανθρώπους που ζουν εκεί ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δώρο! Οι ηλικιωμένες και οι ηλικιωμένοι άνοιξαν γεμάτοι χαρά τα γιορτινά καλάθια που τους προσφέρθηκαν, για να βρουν είδη πρώτης ανάγκης χριστουγεννιάτικα προϊόντα, καθώς και το παραδοσιακό γούρι του νέου έτους. Η μέρα τους είχε κάτι από το πνεύμα των ημερών και το δώρο ήταν αρκετό για να αλλάξει τις γιορτές τους!

Η λάμψη στο πρόσωπο των ανθρώπων αυτών τη στιγμή που κατάλαβαν ότι κάποιος ήταν εκεί για αυτούς, ότι σκέφτηκε να κάνει τα Χριστούγεννά τους διαφορετικά από τα προηγούμενα, είναι δύσκολο να εξηγηθεί με λόγια. Ο καθένας με τον τρόπο του προσπάθησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της bwin, να ανταλλάξει μαζί τους μερικές κουβέντες, να τους πλησιάσει για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του. Δυστυχώς, τα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας δεν επέτρεψαν τις κοντινές σωματικές αποστάσεις, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να επηρεάσει τη ζεστασιά των στιγμών. Οι ηλικιωμένοι άνοιξαν τα δώρα τους σαν μικρά παιδιά και χαμογέλασαν αυθόρμητα, σαν επιτέλους να βρήκαν ξανά κάποιον δικό τους, κάποιον που νοιάζεται για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματικής και πνευματικής κατάστασης. Χωρίς να ενδιαφέρεται για το αν οι άνθρωποι αυτοί θα μπορέσουν να ανταποδώσουν τη χειρονομία.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η bwin βρέθηκε στη πλευρό των διαμενόντων και των εργαζομένων στο Γηροκομείο Αθηνών, καθώς οι πρωτοβουλίες υποστήριξης ξεκίνησαν από το Πάσχα. Τότε, ξανά σε συνθήκες καραντίνας, οι ηλικιωμένοι δέχθηκαν πασχαλινά δώρα και ευχές. Οι στοχευμένες πρωτοβουλίες δεν σταμάτησαν μέσα στο 2020 και θα έχουν ανάλογη συνέχεια, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες. Ειδικότερα στις δύσκολες στιγμές, η υποστήριξη που χρειάζονται οι άνθρωποι αυτοί γίνεται ακόμα πιο επιβεβλημένη. Μια χειρονομία αγάπης, είναι αρκετή για να τους αλλάξει τη διάθεση. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου του Γηροκομείου Αθηνών, Ζώη Κολιού, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος: «Πρωτοβουλίες σαν της bwin μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Ευχαριστούμε πολύ». Συγκινημένοι, οι εκπρόσωποι της bwin δεν είπαν αντίο στην κοινότητα του Γηροκομείου, αλλά εις το επανιδείν.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που δέχεται.

Περισσότερα για τις πρωτοβουλίες της bwin προς την κοινωνία, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.