UPDATE WHAT'S NEW

Οι celebrities που φόρεσαν το μπλε όπως κανείς άλλος


29 Δεκεμβρίου 2020

Οι celebrities που φόρεσαν το μπλε όπως κανείς άλλος

Λίγο πριν έρθει στις ζωές μας το ομολογουμένως παράξενο και πρωτόγνωρο 2020, η Pantone είχε ανακοινώσει πως το χρώμα της χρονιάς ήταν το κλασικό μπλε. Το συγκεκριμένο χρώμα συμβόλιζε και συμβολίζει την ηρεμία, τη γαλήνη και ευνοεί την επικοινωνία και τις σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους. Κυριάρχησε στις φετινές συλλογές και στα μεγαλύτερα fashion shows. Το μπλε, άλλωστε,  ήταν πάντα το χρώμα που προτιμούσαν οι A-list celebrities όταν ήθελαν μια εμφάνιση επιβλητική και classy.

Και δεν γίνεται να παραλείψουμε ότι το 2020 ήταν η χρονιά του μπλε και για έναν ακόμη λόγο: το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του, κερδίζοντας τις προτιμήσεις των ενήλικων καπνιστών. Το myblu τήρησε την υπόσχεσή του για Κάτι Καλύτερο, προσφέροντας ποικιλία στις γεύσεις, (συνολικά 8 και 3 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης), ευκολία στη χρήση, ασύγκριτη ποιότητα και κορυφαία ασφάλεια. 

Το μπλε πάντα θα ξεχωρίζει και ας θυμηθούμε μερικές εμφανίσεις celebrities, που το αποδεικνύουν και έφεραν και στο στιλ, το Κάτι Καλύτερο.

Kim Kardashian & Kanye West

Το δημοφιλές ζευγάρι με τους εκατομμύρια ακόλουθους στα social media είχε κάνει μια all-blue εμφάνιση στα Innovator Awards της Wall Street Journal το 2019. Εκεί όπου είχαν συγκεντρωθεί οι ισχυρότεροι παράγοντες των επιχειρήσεων, οι Kimey φόρεσαν μόνο μπλε, υπενθυμίζοντας ότι στην επιχειρηματικότητα απαιτείται τόλμη και σταθερότητα.

Ana de Armas

Η φετινή τελετή των «Χρυσών Σφαιρών» ήταν από τα λίγα events που «πρόλαβαν» την πανδημία και πραγματοποιήθηκαν με τη φυσική παρουσία όλων των καλεσμένων και χωρίς (ακόμα) την ανάγκη για τήρηση αποστάσεων. Τότε είχε κλέψει τις εντυπώσεις, η Ana de Armas που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια strapless navy blue τουαλέτα του οίκου Ralph & Russo, μοιάζοντας με αληθινή πριγκίπισσα της Disney. Με ένα επίσης μπλε φόρεμα, που είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί, θα τη δούμε και στον ρόλο που υποδύεται στο επερχόμενο Bond film, «No time to die».

Julia Lousi-Dreyfus

Ένα ακόμα red carpet look, αυτή τη φορά από τα φετινά Oscars, το οποίο είχε ξεχωρίσει σε εκείνη τη βραδιά. Η Julia Louis-Dreyfus μάς έκοψε την ανάσα με την μπλε τουαλέτα Vera Wang. Τι να πρωτοξεχωρίσεις; Το χρώμα; Την εφαρμογή; H Αμερικανή κωμικός έδειχνε λαμπερή και σέξι.

Kate Middleton

H Δούκισσα του Cambridge είχε φορέσει ένα υπέροχο και γοητευτικό μπλε bodycon dress και η συγκεκριμένη εμφάνιση της συζύγου του πρίγκιπα William έχει κερδίσει δικαιωματικά μια θέση ανάμεσα στις κλασικές και πιο επιτυχημένες της.

Timothée Chalamet

Ένας από τους celebrities με το μεγαλύτερο hype αυτή τη στιγμή, ο Timothée Chalamet μάς είχε χαρίσει κατά την πρεμιέρα του «The King» μια σπουδαία στιλιστική στιγμή, γεμάτη από μπλε.

Taylor Swift

Το 2020 ανήκει μουσικά στην Taylor Swift. Μερικά χρόνια πιο πριν, όταν έκανε τις μεγάλες pop επιτυχίες της, είχε επιλέξει και εκείνη το μπλε, σε μια εμφάνιση στα Billboard Awards που ακόμα μνημονεύουμε.

Αποχαιρετάμε το 2020 με την προσδοκία για Κάτι Καλύτερο. Μια προσδοκία που κατάφερε να κάνει πράξη το myblu, προσφέροντας, ασφάλεια και ποιότητα στο άτμισμα. Και όπως ένα όμορφο ντύσιμο αντανακλά τη διάθεσή μας, έτσι και το myblu με την πρακτικότητά του και την πληθώρα των γεύσεών του, μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε με ένα κλικ τη γεύση που ταιριάζει σε κάθε στιγμή, (Menthol 1,6% με γεύση μέντα, Mango Apricot 1,6% με γεύση μάνγκο-βερίκοκο, Strawberry Mint 1,6% με γεύση φράουλα-μέντα, Tobacco με γεύση καπνού και νικοτίνη 1,6% ή 0,8%, Tobacco Vanilla 0,8% με γεύση βανίλια, Blue Ice 0,8% με αίσθηση δροσιάς και Blue Ice 0% με μηδέν νικοτίνη). 

Το Κάτι Καλύτερο είναι εδώ και με αποδείξεις.

jenny.gr

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty/ Ideal Images 

TAGS