UPDATE WHAT'S NEW

Πώς να δημιουργήσετε την τέλεια ερωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι για να απολαύσετε τον Άγιο Βαλεντίνο


12 Φεβρουαρίου 2021

Πώς να δημιουργήσετε την τέλεια ερωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι για να απολαύσετε τον Άγιο Βαλεντίνο

Ας το παραδεχθούμε: κάθε χρόνο όλες νιώθουμε μια παράδοξη πίεση ώστε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να είναι η πιο ρομαντική και ερωτική μέρα της χρονιάς. Ειδικά φέτος όμως, θα είναι μια συνηθισμένη (για την εποχή της καραντίνας) Κυριακή. Και μεταξύ μας, ίσως είναι καλύτερα έτσι, γιατί όταν δεν υπάρχει το άγχος των προσδοκιών, τότε μπορούμε να λειτουργήσουμε περισσότερο ελεύθερα, να αφεθούμε και να απολαύσουμε τη γιορτή με όλες μας τις αισθήσεις σε διέγερση.

Για φαντάσου το σκηνικό: ένα απλό casual ραντεβού στο σπίτι (πού αλλού;), μια πολύ πνευματώδης συζήτηση και ένα myblu σε λειτουργία ώστε να δίνει γεύση και άρωμα σε κάθε στιγμή, αφού είστε ενήλικες ατμιστές. Και αφού μιλάμε για τον Άγιο Βαλεντίνο, ας το ταιριάξουμε με το γνώριμο κόκκινο.

Από τις 8 υπέροχες γεύσεις του myblu, επίλεξε την Φράουλα-Μέντα για να δώσει μια διαφορετική αίσθηση στη φετινή γιορτή.

Φέτος, που η βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται να είναι η ρομαντική, ερωτική ή να έχει οποιαδήποτε άλλη ταμπέλα, μπορείς πραγματικά να την απολαύσεις εσύ και ο σύντροφός σου. Προτείνουμε λοιπόν μερικές ιδέες ώστε να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.

jenny.gr

Φτιάξε μια λίστα στο spotify

Αντί να βάλεις τον αγαπημένο σου ραδιοφωνικό σταθμό ή να βρεις μια έτοιμη playlist στο spotify ή στο YouTube, δώσε μια πιο προσωπική νότα στην περίσταση.

Φτιάξε μία δική σου, με τα τραγούδια που ξέρεις ότι αρέσουν και στους δυο σας, μα κυρίως με εκείνα τα τραγούδια που νιώθεις ότι δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ερωτική και γεμάτη υποσχέσεις. Άσε τον χαρακτήρα σου να φανεί μέσα από τις επιλογές σου και δεν υπάρχει περίπτωση ο σύντροφός σου να μην εκτιμήσει τον χρόνο που αφιέρωσες για να φτιάξεις κάτι τόσο προσωπικό.

Δώσε έναν ανεπίσημο τόνο στη βραδιά

Όπως είπαμε, ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος είναι ιδιαίτερος, αφού δεν υπάρχει η επιλογή ενός ρομαντικού ραντεβού ή μιας περιπετειώδης απόδρασης σε έναν κοντινό προορισμό. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να προσπαθήσεις να αντιγράψεις την «ερωτική διακόσμηση» με λουλούδια, μπαλόνια κτλ. Η καλύτερη λύση είναι να έχεις διαμορφώσει έτσι τον χώρο, ώστε ο σύντροφός να νιώσει άνετα και οικεία. Αυτό είναι το κλειδί για μια χαλαρή βραδιά.

Ένα ιδιαίτερο μανικιούρ/πεντικιούρ

Το σπίτι σου μπορεί να μην έχει πολλά στοιχεία που θα θυμίζουν Άγιο Βαλεντίνο, όμως μπορείς να δώσεις μερικές εορταστικές πινελιές στην εμφάνισή σου. Πολλοί άνδρες λατρεύουν σε υπερβολικό βαθμό τα περιποιημένα άκρα, τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια μιας γυναίκας. Διάλεξε κάτι που θα ταιριάζει με την ημέρα, δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο ή δύσκολο, αρκεί να είναι κάτι που αναδεικνύει τον ερωτισμό σου. 

Αρωματικά ερωτικά κεριά

Ίσως πρόκειται για το αξεσουάρ που έχει γνωρίσει τη μεγαλύτερη ζήτηση στη διάρκεια του 2020. Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι celebrities οι οποίοι μέσα στη χρονιά κυκλοφόρησαν τις δικές τους προσωπικές σειρές με αρωματικά κεριά: από την Kim Kardashian και την Taylor Swift, μέχρι τον Antony Hopkins. Ανάμεσά τους, φυσικά, ξεχωρίζει η σειρά κεριών της Gwyneth Paltrow, αφού η Αμερικανή ηθοποιός κυκλοφόρησε ένα αρωματικό ερωτικό κερί που μυρίζει όπως το αιδοίο της.

Ίσως να μην χρειάζεσαι κάτι τόσο εκκεντρικό, όμως είναι βέβαιο ότι ένα αρωματικό κερί θα κάνει αμέσως την ατμόσφαιρα πιο ρομαντική και ερωτική.

Όπως στα περισσότερα πράγματα της ζωή μας, έτσι και στον Άγιο Βαλεντίνο, η απόλαυση είναι υποκειμενική και ευτυχώς, δεν έχουμε όλες τις ίδιες προτιμήσεις. Διάλεξε τι σου ταιριάζει και δώσε στη φετινή γιορτή κάτι καλύτερο, όπως κάνει και το myblu, το οποίο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και επιλογών, για κάθε ενήλικο ατμιστή.

TAGS