UPDATE WHAT'S NEW

Blueberry color trend: Η γκαρνταρόμπα σου θα γίνει πιο απολαυστική αυτή την άνοιξη


1 Απριλίου 2021

Blueberry color trend: Η γκαρνταρόμπα σου θα γίνει πιο απολαυστική αυτή την άνοιξη

Όλη η χρωματική παλέτα του μωβ, από το ρομαντικό λιλά μέχρι το εκρηκτικό magenta, είναι hot αυτή τη σεζόν και σε προετοιμάζουν - στυλιστικά - για την άφιξη του blueberry trend στη ζωή και στην ντουλάπα σου!

Θες να κάνεις το Κάτι Καλύτερο για το στυλ σου και φέτος; Τότε δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις πρώτη τα πιο κομψά color trends για τη σεζόν S/S 2021. Εκεί, δίπλα στα σοφιστικέ neutrals, στα παιχνιδιάρικα φούξια και στα fashionable mint αλλά και χακί, θα δεις πως φέτος τα μωβ χρώματα έχουν την τιμητική τους και παρουσιάστηκαν στις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων μόδας του πλανήτη για το φετινό καλοκαίρι.

Aπό το fashion house της Emilia Wickstead μέχρι τις collections των Prada, Victoria Beckham, Ulla Johnson και Chanel, δεν υπάρχει διάσημος οίκος μόδας που να μην «έπαιξε» με όλο το φάσμα του μωβ στα ρούχα και τα αξεσουάρ του. Girly βιολετί, σοφιστικέ purple-rose και φυσικά sexy blueberry, έκαναν ακόμα πιο ενδιαφέροντα τα πουκάμισα με βολάν, τα ψηλόμεσα παντελόνια και τα αέρινα maxi φορέματα της σεζόν.

Αν εσύ όμως δεν αρκείσαι στο να κάνεις πιο ενδιαφέροντα τα summer looks σου αλλά θες να προσθέτεις παντού και μικρές νότες απόλαυσης ,το Blueberry τo καταφέρνει τόσο στο στυλ όσο και στη διάθεση και στη γεύση σου.

Έτσι και η νέα γεύση Blueberry από το Νο1 ηλεκτρονικό τσιγάρο, το myblu: Eίναι δροσερή και γλυκιά, με νότες από άγρια βατόμουρα του δάσους και ένα απαλό φρουτένιο άρωμα και έρχεται αυτήν την εποχή, που όλα ανθίζουν και ανανεώνονται, να προστεθεί στην πλούσια γκάμα του myblu, η οποία περιλαμβάνει τις γεύσεις Tobacco, Strawberry Mint, Mango Apricot, Menthol, Tobacco Vanilla και Blue Ice, εξασφαλίζοντας ποικιλία στις επιλογές των ενήλικων ατμιστών που επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι νέο όχι μόνο στο ντύσιμό τους, αλλά και σε αυτό το προϊόν νέας γενιάς.

jenny.gr

Συνδύασε το δικό σου Blueberry fashion item με ένα πορτοκαλί ή σιέλ κομμάτι, αν θες να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό color-blocked σύνολο, ή φόρεσέ το με ένα denim ρούχο ή με ένα σε κάποια άλλη, πιο παστέλ, απόχρωση του μωβ. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κομψό αλλά και «ήσυχο», ιδανικό για όλες τις περιστάσεις και όλες τις ώρες της ημέρας. Το πιο απολαυστικό με την ζεστή απόχρωση του βατόμουρου είναι πως αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά και κολακεύει το ίδιο ξανθές και μελαχρινές ενώ ταιριάζει και με nude και με καφέ αλλά και με μαύρα αξεσουάρ.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα προβληματιστείς για το τι θα φορέσεις αυτήν την άνοιξη, πάρε στα χέρια σου την όμορφα σχεδιασμένη συσκευή του myblu -η οποία διατίθεται σε 5 χρώματα και διακρίνεται για την κομψότητα και την ευκολία στη χρήση της- βάλε μέσα της τη νέα Blueberry κάψουλα, η οποία μπορεί να αντικατασταθεί με μία μόνο κίνηση (Click & Go), και εφόσον είσαι ενήλικας ατμιστής, απόλαυσε το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο.

Σίγουρα θα περάσεις ωραία σε όλη αυτήν τη διαδικασία αναζήτησης του ιδανικού look και ταυτόχρονα θα καταλήξεις με ένα hot κομμάτι σε Blueberry απόχρωση κάνοντας το Κάτι Καλύτερο για την γκαρνταρόμπα σου και υιοθετώντας, την ίδια στιγμή, την πιο «δυνατή» χρωματική τάση του καλοκαιριού. Ποιος είπε πως το να ακολουθείς τη μόδα και τα color trends, δεν μπορεί να είναι πολύ μα πολύ απολαυστικό;