Επανεκκίνηση με ασφάλεια για τη NEF-NEF HOMEWARE με τη θετική έκθεση της TÜV HELLAS

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021

H εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές ελέγχου με τη βεβαίωση να αφορά όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Με βάση τις προδιαγραφές ελέγχου και γραμμές ορθής πρακτικής καθώς και τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για την προστασία από την αναπνευστική λοίμωξη από το νέο κορωνοιό ελέγχθηκε η εταιρεία NEF-NEFHOMEWARE εξασφαλίζοντας κάθε ασφάλεια στην επανεκκίνηση της. 

Σύμφωνα με τον αριθμό έκθεσης ελέγχου SR -0085/14.05.2021 η εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές ελέγχου με τη βεβαίωση να αφορά όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας: Τα κεντρικά γραφεία και τα εργοστάσιο, τις τρείς αποθήκες και τα οκτώ καταστήματα λιανικής σε Χαλάνδρι, Νέα Σμύρνη, Αχαρνές, Κορυδαλλό, Πειραιά, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη και στο εμπορικό κέντρο SmartPark.

Ο κ. Αλέξανδρος Κλειδέρης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της NEF-NEF, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στόχος όλων μας ήταν να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας και άριστη ψυχολογία τόσο στην εταιρεία μας όσο και στους συνεργάτες και στους πελάτες μας. Με καθημερινή και επίπονη προσπάθεια παρακολουθήσαμε και εφαρμόσαμε, και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε και να εφαρμόζουμε, τις οδηγίες και κατευθύνσεις των ειδικών επιστημόνων και όλα τα πρωτόκολλα των φορέων της πολιτείας. Η θετική έκθεση συμμόρφωσης από την TUVHELLAS (TUVNORD GROUP) μας γεμίζει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε για ακόμα πιο ποιοτική εργασία σε όλα τα στάδια λειτουργίας μας. Την ευχαριστούμε για την αγαστή συνεργασία και τις πολύτιμες συμβουλές των στελεχών της».