UPDATE WHAT'S NEW

zerO: Tο προϊόν που αλλάζει όσα ξέρεις για το ρεύμα


Σύρμα Κιουπελόγλου

24 Ιουνίου 2021

zerO: Tο προϊόν που αλλάζει όσα ξέρεις για το ρεύμα
Η μετακόμιση δεν είναι εύκολη υπόθεση πιστέψτε με. Ειδικά όταν αποφασίζεις να αλλάξεις σπίτι την περίοδο μίας παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης. Μέσα στις διάφορες αποφάσεις που έπρεπε να πάρω για το καινούργιο μου σπίτι ήταν και αυτή του παρόχου ενέργειας. Η εύκολη λύση ήταν να ακολουθήσω την πεπατημένη και να μην το πολυσκεφτώ, αλλά ήταν όμως και η πιο συμφέρουσα; Αποφάσισα λοιπόν να το ψάξω λίγο παραπάνω. Ήθελα μία εταιρεία που να είναι μεν αξιόπιστη αλλά που να μην εξαργυρώνει το γεγονός αυτό σε μεγάλα πάγια και κρυφές χρεώσεις. Και την βρήκα! 

Η μετακόμιση δεν είναι εύκολη υπόθεση, πιστέψτε με. Ειδικά όταν αποφασίζεις να αλλάξεις σπίτι κατά την περίοδο μίας παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης. Μέσα στις διάφορες αποφάσεις που έπρεπε να πάρω για το καινούργιο μου σπίτι, ήταν και αυτή του παρόχου ενέργειας.

Η εύκολη λύση ήταν να ακολουθήσω την πεπατημένη και να μην το πολυσκεφτώ, αλλά ήταν όμως και η πιο συμφέρουσα; Αποφάσισα λοιπόν να το ψάξω λίγο παραπάνω. Ήθελα μία εταιρεία που να είναι μεν αξιόπιστη αλλά που να μην εξαργυρώνει το γεγονός αυτό σε μεγάλα πάγια και χρεώσεις - έκπληξη. Και την βρήκα! 

Η WATT+VOLT φέρνει ένα νέο προϊόν ρεύματος, το zerO. Με την καινοτομία να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του dna της εταιρείας, καταφέρνει να μηδενίζει σε σπίτια και επιχειρήσεις την ρήτρα αναπροσαρμογής, τα πάγια αλλά και τις εκπλήξεις που ελλοχεύουν σε κάθε λογαριασμό. 

jenny.gr

Ένα μεγάλο μέρος του λογαριασμού ρεύματος που πλήρωνα μέχρι τώρα, περιελάμβανε τη ρήτρα αναπροσαρμογής κόστους. Στο παρελθόν, μέρος αυτής είτε το απορροφούσε  η εταιρεία απευθείας, είτε το μετακυλούσε στον καταναλωτή. Πλέον όμως, είναι υποχρεωτικό όλοι οι πάροχοι να χρεώνουν την αναπροσαρμογή κόστους, με βάση το πως διαμορφώνεται η χονδρεμπορική τιμή της ενέργειας (ΟΤΣ, Οριακή Τιμή Συστήματος).

Κάτι τέτοιο όμως, ανεβάζει το τελικό κόστος του ρεύματος, καθιστώντάς το πολύ πιο αυξημένο από αυτό που φανταζόμουν στην αρχή με βάση την τιμή/kWh που είχα αγοράσει. Η WATT+VOLT, αφουγκραζόμενη την ανάγκη που προκύπτει για έναν πιο ξεκάθαρο τρόπο τιμολόγησης δημιουργεί το zerO, κάνοντας με να πιστέψω ξανά ότι οι «έξυπνες» ενεργειακές λύσεις μπορεί να είναι και οι πιο οικονομικές.

energy

Για να εξοικονομήσω χρήματα χωρίς να αλλάζω συνέχεια πάροχο κυνηγώντας τις προσφορές... Για την ευκολότερη δυνατή διαδικασία αλλαγής παρόχου και την αποφυγή τη γραφειοκρατίας, επέλεξα τη WATT+VOLT και το zerO.

Ποτέ πριν μία εταιρεία ρεύματος δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη με τις χρεώσεις της. Η ηλεκτρική ενέργεια σε τιμή κόστους, συν έως 2€/100kWh χρέωση zerO και ξεχνάω μια για πάντα πάγια και ρήτρα αναπροσαρμογής. Πρωτοποριακό και budget friendly. 

H ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους Financial Time μόλις άλλαξε όσα ήξερα για το ρεύμα!