UPDATE WHAT'S NEW

Lifestyle look με τα καλύτερα αθλητικά brands


22 Ιουνίου 2021

Lifestyle look με τα καλύτερα αθλητικά brands

Το καλοκαίρι έφτασε και η θερμοκρασία ανεβαίνει, κάνοντας την επιθυμία μας για νέες προσθήκες στο καθημερινό look ακόμα πιο δυνατή. Πάντα σ’ άρεσε να ντύνεσαι άνετα και με ρούχα & παπούτσια που εκφράζουν την ιδιαίτερη προσωπικότητά σου, και τώρα που «νιώθεις» τον υδράργυρο να… αναδύεται, σκέφτεσαι να ανανεώσεις τα summer lifestyle outfits σου. Ήρθε η στιγμή λοιπόν, για το update του casual & sportswear look σου, με πολλές επιλογές σε υποδήματα, ενδύματα & αξεσουάρ για κάθε περίσταση!

Δώσε μια νέα πνοή στο summer everyday style σου!

Η ανανέωση του everyday sporty & casual look σου σε περιμένει! Τώρα, μπορείς να βρεις μια μεγάλη συλλογή σε ανδρικά, γυναικεία & παιδικά παπούτσια, ρούχα & αξεσουάρ που καλύπτουν τις στιλιστικές και αγωνιστικές ανάγκες μικρών και μεγάλων!

jenny.gr

Famous brands «υπογράφουν» το καλοκαιρινό στυλ σου!

Nike, adidas Originals & adidas Performance, Vans, ASICS, PUMA, New Balance, Under Armour, DISTRICT75, FILA, Jordan, Reebok Sport & Reebok Classics, είναι λίγα από τα διάσημα brands που θα βρεις στην πιο «φρέσκια» summer 2021 collection. Οι επιλογές είναι πολλές και αφορούν τον άνδρα, τη γυναίκα & τα παιδιά. Τα brands της επιλογής σου, περιμένουν να τα εξερευνήσεις και να διαλέξεις τα νέα must-have κομμάτια της… ντουλάπας σου, για τις casual εμφανίσεις και τον αθλητικό εξοπλισμό σου.

jenny.gr

Must-have υποδήματα, ενδύματα & accessories για κάθε happening & όλα τα sports!

H footwear & apparel συλλογή σου αναβαθμίζεται, για τις καθημερινές casual εμφανίσεις, το τρέξιμο, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το fitness & training, το τένις, και οποιοδήποτε άθλημα θες. Μια μεγάλη ποικιλία από παπούτσια, σανδάλια, σαγιονάρες & sneakers, shorts & βερμούδες, αμάνικες μπλούζες & t-shirts, φόρμες & κολάν, υφασμάτινα παντελόνια & jeans, φούτερ, μακρυμάνικες μπλούζες & hoodies, είναι εδώ για να φροντίσουν για την ανανέωση του athleisure, casual & training look σου.

Η ολοκλήρωση του casual, running & training εξοπλισμού σου, έρχεται με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως: κάλτσες για κάθε περίσταση, μπάλες basketball, football, ρακέτες & μπάλες tennis, είδη κολυμβητηρίου και πολλά άλλα! Μην ξεχάσεις την κατάλληλη τσάντα προπόνησης & το backpack που θα «φιλοξενήσουν» τα everyday & workout essentials της μέρας σου, που αποτελεί πάντα μια καλή επένδυση.

Μην περιμένεις άλλο! Εξερεύνησε την πλούσια καλοκαιρινή συλλογή με classic και μοντέρνα κομμάτια ένδυσης και υπόδησης, και «γνώρισε» το νέο σου style!
 

TAGS