UPDATE WHAT'S NEW

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του πολυτελούς coffee book tinos ABOUT


29 Ιουλίου 2021

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του πολυτελούς coffee book tinos ABOUT

Τον Ιούνιο του 2021, κυκλοφόρησε για 10η συνεχή χρονιά, η νέα έκδοση του πολυτελούς coffee book tinos ABOUT. Η ετήσια έκδοση την οποία συνοδεύει διαδραστικό portal, το www.tinos-about.gr, αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσπάθεια προβολής του νησιού της Τήνου και των επιχειρηματιών του σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε χρονιά τα εξώφυλλα της έκδοσης αποτελούν πηγή έμπνευσης καλλιτεχνών εγχώριων και ξένων. Φέτος το tinos ABOUT φιλοξενεί τις μοναδικές δημιουργίες της designer Κατερίνας Ρουσουνέλου η οποία κατάγεται και διαμένει στην Τήνο. 

Το περιεχόμενο της έκδοσης αποτελείται από σταθερές ενότητες προβολής του νησιού, Χώρα, Έξω Μεριά, Πάνω Μεριά, κ.λπ., από αναλυτικές παρουσιάσεις και advertorial των επιχειρήσεων που δρουν στο νησί, ενώ ειδική θέση έχουν πάντα οι συνεντεύξεις. Η πρόεδρος του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου σε μια αποκλειστική συνέντευξη μιλά για το πως πρέπει να λειτουργούν οι φορείς για μια υγιή ανάπτυξη του Τουρισμού, ενώ η Mireille Lienard παρουσιάζει τις δημιουργίες της και τον εαυτό της λίγο πριν κηρύξει την έναρξη της 4ης Bienalle στο Μουντάδο Τήνου.

jenny.gr

Η Τήνος, ένα νησί των κυκλάδων που γνωρίζει τεράστια άνοδο και προβολή κατά τα τελευταία χρόνια, ένα νησί που αποτελεί ένα ξεχωριστό Τουριστικό προϊόν λόγω της ποικιλομορφίας του, μοναδικό γεωφυσικό περιβάλλον, μακρά παράδοση στον πολιτισμό, στις τέχνες και τα γράμματα, αυθεντική ντόπια γαστρονομία, παράδοση αλλά και σύγχρονο lifestyle, το καθιστούν νούμερο ένα στους ανερχόμενους προορισμούς παγκοσμίως.

Το tinos ABOUT μέσα από 300 ‘χορταστικές‘ σελίδες, με σύγχρονο layout και με ανανεωμένη ταυτότητα, παρουσιάζει αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο επισκέπτης πριν φτάσει στο νησί αλλά και κατά τη διάρκεια της διαμονής του, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τον δίαυλο επικοινωνίας για μια σειρά καλλιτεχνικών γεγονότων και δρώμενων που λαμβάνουν χώρα εντός και εκτός νησιού. 

jenny.gr
3

Αυτοί που στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους την έκδοση από τα πρώτα της βήματα, οι επιχειρηματίες του νησιού, αυτοί είναι που λαμβάνουν και την πληθώρα των ανταποδοτικών υπηρεσιών της έκδοσης, αφού με την πρωτοποριακή εφαρμογή των Micro sites δεν μένει κανένας συνεργάτης χωρίς προβολή. Ταυτόχρονα η έντυπη έκδοση συνοδεύεται από χάρτη, ενώ τα social media και οι υπηρεσίες τύπου και newsletter της έκδοσης, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο προβολής. 

Τήνος. Ένα νησί με μακρά παράδοση και λαμπρό μέλλον
Tinos ABOUT. Μια έκδοση με 10 χρόνια παρελθόν και με μεγάλη όρεξη για το μέλλον

TAGS