UPDATE WHAT'S NEW

Η bwin και οι αθλητές της δείχνουν τον δρόμο για τη βιώσιμη ανάπτυξη


24 Σεπτεμβρίου 2021

Η bwin και οι αθλητές της δείχνουν τον δρόμο για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Η bwin ένωσε τις φωνές 18 προσωπικοτήτων από την κοινωνική και αθλητική ζωή της χώρας, προκειμένου το μήνυμά τους να φτάσει παντού: Η δημιουργία μιας πιο βιώσιμης κοινωνίας, βρίσκεται στα χέρια μας!

Ήξερες ότι 836 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν ακόμα σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και ότι ένας στους πέντε, στις αναπτυσσόμενες χώρες, ζει με λιγότερα από 1.25 δολάρια την ημέρα;

Έχεις σκεφτεί ότι ένας στους εννέα ανθρώπους παγκοσμίως υποσιτίζεται και ότι 1.8 δισεκατομμύρια χρησιμοποιούν πηγές πόσιμου νερού, οι οποίες είναι μολυσμένες και με περιττώματα;

Γνωρίζεις ότι οι παγκόσμιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) έχουν αυξηθεί κατά περίπου 50% από το 1990;

Ο πλανήτης μας έχει μπει σε μια τροχιά πολύ ανησυχητική, η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει, αν ο καθένας από εμάς δεν βάλει το λιθαράκι του. Τον Σεπτέμβριο του 2015, ο ΟΗΕ αποφάσισε την υιοθέτηση της «Ατζέντας 2030», των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, οι οποίοι εστιάζουν στις σύγχρονες παγκόσμιες προκλήσεις. Όλοι αυτοί οι στόχοι ενώνονται σε έναν μεγαλύτερο, ο οποίος αποτελεί και το διακύβευμα της προσπάθειας: Μέχρι το 2030 να έχουν ενσωματωθεί πλήρως η κοινωνική, περιβαλλοντική και οικονομική διάσταση της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η bwin, έχοντας πάντα ως όραμα την έμπρακτη υποστήριξη των ανθρώπων και των κοινωνιών που δραστηριοποιείται, εργάζεται καθημερινά, προκειμένου να συνεισφέρει από την πλευρά της στην υιοθέτηση των Στόχων. Άλλωστε, η μητρική της, Entain, συμπεριλήφθηκε από το Bloomberg στους «50 παγκόσμιους ηγέτες για τη βιωσιμότητα». Όλες οι δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης στην Ελλάδα, οι οποίες έφεραν εννέα βραβεία και διακρίσεις μέσα σε έναν χρόνο για το κοινωνικό της αποτύπωμα, είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την «Ατζέντα 2030». Παράλληλα, η bwin δημιούργησε μια καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την αξία και τη σπουδαιότητα των Στόχων, προκειμένου να βοηθήσει την κοινωνία να τους εντάξει στην καθημερινότητά της.

Στην καμπάνια της bwin, πρωταγωνιστούν 18 προσωπικότητες της κοινωνικής και αθλητικής κοινότητας του τόπου μας. Εκπρόσωποι Ιδρυμάτων και ΜΚΟ (Ένωση Μαζί για το Παιδί, ΕΛΕΠΑΠ, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, Make-A-Wish Κάνε μία Ευχή Ελλάδος, Γιατροί του Κόσμου, ΜΠΟΡΟΥΜΕ, HIGGS) παίκτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός (Γιώργος Πρίντεζης, Σάσα Βεζένκοφ, Σακίλ ΜακΚίσικ), πρωταθλητές ατομικών αγωνισμάτων (Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Δώρα Γκουντούρα), δημοσιογράφοι και παρουσιαστές (Γιώργος Λέντζας, Μιχάλης Τσόχος, Βασίλης Σαμπράκος), καθώς και στελέχη της ελληνικής ομάδας της bwin. Μέσα από τα μηνύματά τους, αναδεικνύουν τη σημασία των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Οι πρωταγωνιστές ενώνουν τις φωνές τους για να ακουστούν σε κάθε γωνιά της χώρας, για ένα καλύτερο αύριο. Το αύριο, για το οποίο η bwin δίνει τη δική της μάχη καθημερινά, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα.

Το αύριο των παιδιών μας!

Περισσότερα για το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin μπορείτε να βρείτε στο bwincares.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

TAGS