UPDATE WHAT'S NEW

Η Barbour παρουσιάζει τη νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022


JTeam

27 Μαΐου 2022

Η Barbour παρουσιάζει τη νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022
Το διάσημο heritage brand γιορτάζει 100 χρόνια βιωσιμότητας

Ο βρετανικός οίκος Barbour παρουσιάζει τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, σε μια εποχή ορόσημο, καθώς το διάσημο heritage brand γιορτάζει 100 χρόνια βιωσιμότητας, μέσα από την περίφημη υπηρεσία κερώματος (Re-waxing service) που παρατείνει τη ζωή των Barbour jackets. Διαχρονικά συνώνυμη με την αγγλική εξοχή και παραμένοντας πιστή στο ύφος και τη φιλοσοφία της, η Barbour υπηρετεί για περισσότερο από έναν αιώνα τον ίδιο σκοπό: τη διασφάλιση ότι τα προϊόντα της είναι φτιαγμένα με αγάπη και αντοχή στο
χρόνο, όσο και οι αναμνήσεις που έχουν δημιουργηθεί μαζί τους, όπως υπαγορεύει εξάλλου το motto “It could only be… Barbour!”

MEN’S COLLECTIONS

Jenny.Gr

Countrywear

Αντλώντας έμπνευση από τη βαθιά σύνδεση της Barbour με την εξοχή, στη συλλογή Countrywear για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 πρωταγωνιστούν οι πράσινες και καφέ αποχρώσεις. Τα πανωφόρια της σειράς έχουν επιρροές από σχέδια του αρχείου της Barbour που φτάνουν μέχρι και το 1910.
Πρακτική και κομψή, η συγκεκριμένη συλλογή θα γίνει αναμφισβήτητα η αγαπημένη όσων απολαμβάνουν να περνούν χρόνο στην ύπαιθρο.

Jenny.Gr


Tartan

Μια κομψή lifestyle συλλογή με μια σύγχρονη προσέγγιση στην παράδοση, η φετινή συλλογή Tartan είναι χωρισμένη σε 2 μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει το Stone Tartan και ένα νέο Navy Tartan σε μια κλασική καλοκαιρινή χρωματική παλέτα, που ενισχύεται με ένα φρέσκο concept για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Tη συλλογή Tartan Crest, η οποία εξυμνεί το διαγώνιο σταυρό που φιγουράρει στο οικόσημο της Barbour, το οποίο χρονολογείται στο 13 ο αιώνα. Ένα δυνατό Βρετανικό preppy look, με τη δική του κολεγιακή χρωματική παλέτα, η συλλογή Tartan Crest περιλαμβάνει ένα μοναδικό Ivy Tartan και μεγαλύτερο χρυσό κεντημένο οικόσημο. Το δεύτερο μέρος της συλλογής περιλαμβάνει ήπια χρώματα, σε ξεθωριασμένες αποχρώσεις του λαδί και ύφασμα chambray σε ένα νέο καλοκαιρινό πράσινο tartan.

Jenny.Gr

Barbour 55 Degrees North

Η συλλογή 55 Degrees North συμβολίζει το γεωγραφικό μήκος και πλάτος του South Shields στη βορειανατολική Αγγλία, έδρα της Barbour από την ίδρυση της εταιρείας το 1894. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την ιδέα της εξερεύνησης και της ναυτικής περιπέτειας, με μια σειρά από ελαφριά αδιάβροχα πανωφόρια και καπιτονέ jackets μέχρι πουκάμισα, μπλουζάκια και φούτερ. Τα χρώματα κυμαίνονται από γκρι εκρού, λαδί και πράσινο του δάσους μέχρι άσπρο, μπλε και navy blue σε μια συλλογή ειδικά σχεδιασμένη για το καλοκαίρι. H σειρά αυτή αναδεικνύει τη δέσμευση της Barbour για βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας βαμβάκι που προέρχεται από το Better Cotton Initiative (BCI), οργανικά νήματα, ανακυκλωμένο νάιλον και βάτες, κι εφαρμόζοντας βιώσιμη διαδικασία εκτύπωσης σε όλη τη συλλογή.

Jenny.Gr

Barbour Lowland

Εμπνευσμένη από την κληρονομιά της Barbour σε προστατευτικά πανωφόρια, η Barbour Lowland είναι μια capsule συλλογή από κομμάτια που προσφέρουν το καλύτερο δυνατό σε απόδοση, άνεση και στυλ. Σε κλασσικά χρώματα όπως το μαύρο, το πράσινο, το λαδί και το πράσινο του φασκόμηλου, η σειρά περιλαμβάνει τετραγωνισμένα καπιτονέ μαλακής υφής με γέμισμα που παρέχει υψηλή ζεστασιά, αδιάβροχα μπουφάν μέτριας θερμότητας και αδιάβροχα με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.
Τα layers βάσης και τα micro fleeces συμπληρώνουν τα ρούχα με πρακτικά, αδιάβροχα σορτς πεζοπορίας για τη δημιουργία μια συλλογής που απευθύνεται στους λάτρεις της υπαίθρου.

Jenny.Gr

Summer Shop

Mια σειρά από summer essentials που μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις συλλογές. Polo, T-shirts, φούτερ με κουκούλα, κοντομάνικα και μακρυμάνικα μονόχρωμα πουκάμισα, ή πουκάμισα με σχέδια και καρό συνδυάζονται με σορτς σε φωτεινά και έντονα χρώματα, ιδανικά για την καλοκαιρινή λιακάδα.

WOMEN’S COLLECTIONS

Jenny.Gr

Coast to Country

Η συλλογή Coast to Country εμπνέεται από την εξερεύνηση της εξοχής -από τις βόλτες στη φύση σε διαδρομές κατά μήκος της θάλασσας που είναι πλημμυρισμένες από πολύχρωμα αγριολούλουδα, μέχρι περίπατους σε δασικά μονοπάτια περικυκλωμένα από μαργαρίτες, άνθη μη με λησμόνει, και οξαλίδες. Το νέο καπιτονέ με τον μακρύ οριζόντιο κυματισμό ξεχωρίζει, ενώ το ύφασμα έχει φυσική υφή με ροδακινί φινιρίσματα. Τα floral prints στα πανωφόρια και τα ρούχα τραβούν την προσοχή, ενώ τα πλεκτά έχουν χαλαρή διάθεση με ριγέ μαρινιέρες και κρεμ πλεξούδες, κλείνοντας το μάτι στη ναυτική κληρονομιά της Barbour. H βιωσιμότητα αποτελεί κλειδί, χρησιμοποιώντας ορισμένα
ανακυκλωμένα υφάσματα, φόδρες και βάτες -το βαμβάκι είναι οργανικό και προέρχεται από το Better Cotton Initiative. Πρόκειται για μια συλλογή γεμάτη από όλα τα απαραίτητα για μια εαρινή γκαρνταρόμπα.

Jenny.Gr


Summer Shop

Μια capsule σειρά από πρακτικά καλοκαιρινά κομμάτια, σχεδιασμένη για να συμπληρώνει όλες τις γυναικείες συλλογές της Barbour. Ευκολοφόρετα μπλουζάκια και φορέματα φιγουράρουν σε μία μίξη από ελαφρύ αέρινο βαμβακερό ζέρσεϊ και μικτό βαμβακερό/λινό σε διακριτικά καλοκαιρινά χρώματα.
Στη συλλογή πρωταγωνιστούν οι ρίγες και τα καρό μαζί με τα φορέματα σε λεπτή broderie anglaise. Τα χαλαρά T-shirts με ιδιόμορφες απεικονίσεις σκύλων, προσθέτουν ένα ανέμελο στοιχείο σε αυτή την εποχιακή συλλογή.

Jenny.Gr


Re-Εngineered for Today

Για αυτή τη σεζόν, η συλλογή Re-Engineered for Today εστιάζει σε δυο καπιτονέ εκδόσεις και μια σειρά από αδιάβροχα jackets, εμπνευσμένα από τα κλασικά σχέδια Barbour. H έκδοση του καπιτονέ Archive Evolved κάνει ένα μοντέρνο φρεσκάρισμα στα iconic σχέδια Liddesdale και Beadnell, παραμένοντας πιστή στην κληρονομιά της Barbour και την παραδοσιακή χρωματική παλέτα του λαδί, του ναυτικού μπλε, του μαύρου και του σκούρου γκρι. Η έκδοση Modern Future είναι περισσότερο κατευθυντήρια, χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές καπιτονέ ώστε να δημιουργήσει καινοτόμα σχήματα και λεπτομέρειες, ενώ για πρώτη φορά υιοθετείται ένα τετραγωνισμένο καπιτονέ σχέδιο. Τις καπιτονέ εκδόσεις συμπληρώνουν τα πρακτικά βαμβακερά αδιάβροχα jackets που είναι εμπνευσμένα
από μερικά αγαπημένα σχέδια του αρχείου της Barbour. Πρόκειται για μια συλλογή που έχει σχεδιαστεί για να ανακαλύπτεται και να φοριέται για πολλά ακόμα χρόνια.

Jenny.Gr

Modern Heritage

Εμπνευσμένη από τη Σκωτσέζικη κληρονομιά της Barbour η συλλογή Modern Heritage επανερμηνεύει το ταρτάν της Barbour σε σύγχρονο στυλ, με αναβαθμισμένα πλεκτά, μαλακά καλοκαιρινά πουκάμισα και πρακτικά αδιάβροχα πανωφόρια. Τα χρώματα είναι απαλά και εκλεπτυσμένα ενώ τα φετινά ταρτάν Silverbirch και Rosemary συμπληρώνουν τόσο τα ρούχα όσο και τα πανωφόρια. Ένα χαρακτηριστικό κομμάτι της συλλογής, η καμπαρντίνα, αποκτά νέα μορφή σε καπιτονέ jackets και αδιάβροχα πανωφόρια σε μοντέρνα σχέδια. Τα πλεκτά είναι εύκολα και κολακεύουν, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια. Πρόκειται για μια προσεγμένη και κομψή συλλογή γεμάτη στιλάτα,
διαχρονικά κομμάτια για τη γυναίκα του σήμερα.

Jenny.Gr


Μust Haves

Βασικά κομμάτια σχεδιασμένα για να συνδυάζονται με όλες τις γυναικείες συλλογές της Barbour, τα Must Haves είναι εμπνευσμένα από τις χαρούμενες αναμνήσεις των ανέμελων καλοκαιρινών ημερών και την απόλαυση όλων αυτών που έχει να προσφέρει η φύση. Στα απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας για αυτή τη σεζόν ξεχωρίζουν σχέδια που περιλαμβάνουν ευκολοφόρετα φορέματα και πουκάμισα με πουά μαργαρίτες και διάσπαρτα prints πεταλούδας, καθώς και μπλουζάκια με χαριτωμένα μοτίβα και καλοκαιρινά πλεκτά με πολύχρωμες ρίγες και θέματα. Μια συλλογή που σχεδιάστηκε για να γιορτάσει το καλοκαίρι.

Jenny.Gr


Country

Η φετινή Countrywear συλλογή της Barbour εμπνέεται από τα όμορφα αίθρια των ιστορικών αρχοντικών της Βρετανίας. Γιορτάζοντας την ομορφιά και την ηρεμία της φύσης σε έναν εσωτερικό χώρο, η χρωματική παλέτα της συλλογής περιλαμβάνει φυσικές γήινες αποχρώσεις σε ρουστίκ, λαδί και το χρώμα της άμμου, με ήπια floral μοτίβα σε dusty παστέλ και μια πινελιά από έντονο lime. Τα country prints σε συνδυασμό με τα όμορφα ζωγραφισμένα ντελικάτα σχέδια λουλουδιών, πεταλούδων και εντόμων, που είναι εμπνευσμένα από βοτανικές απεικονίσεις της Βικτωριανής εποχής, χρησιμοποιούνται ως φόδρες σε πανωφόρια, μοτίβα για μπλουζάκια και ως all over print σε
κολακευτικά πουκάμισα και φορέματα.
Οι συλλογές Barbour διατίθενται στο ομώνυμο flagship store στο Golden Hall, στα attica department stores και σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα .

TAGS