UPDATE WHAT'S NEW

KLEV: Η ελληνική start up για τον γάμο που πρέπει να γνωρίσετε


JTeam

5 Ιουλίου 2022

KLEV: Η ελληνική start up για τον γάμο που πρέπει να γνωρίσετε
Θα επιτρέψει στους μελλόνυμφους να αλληλεπιδράσουν με το υποψήφιους καλεσμένους τους

Μια ελληνική startup με το brand “KLEV” ήρθε πριν από λίγες ημέρες για να μπει δυναμικά στο οικοσύστημα του γάμου και να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ελληνική αγορά, εκείνο της ολοκληρωμένης, αλλά ”in style” λύσης που θα επιτρέψει στους μελλόνυμφους να αλληλεπιδράσουν με το υποψήφιους καλεσμένους τους. Οι δημιουργοί αυτού του πρωτοποριακού brand είναι δύο γυναίκες με δυναμική πορεία στο χώρο της Πληροφορικής. Η Κλημεντία Κοτταρίδη και η Ευγενία Τσαπραλή θέλησαν
να συνδυάσουν το μινιμαλισμό με την ευχρηστία, προσφέροντας ιστοσελίδες γάμου με κύριο γνώμονα τη ψηφιοποίηση της επικοινωνίας, αλλά χωρίς να λείπει το στοιχείο της αισθητικής, που είναι άκρως απαραίτητο στη ζωή μας. Οι ίδιες αναφέρουν: “το ένα δεν πρέπει να είναι εις βάρους του άλλου. Αναπτύσσουμε εύχρηστες ιστοσελίδες γάμου βασισμένες στο “fashion illustration” και την προβολή της γυναικείας προσωπικότητας, με βάση την οποία κάθε γυναίκα επιλέγει άλλωστε και το στυλ του γάμου της”.

Μέσα από το www.klev.gr μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας, να λάβετε τις απαντήσεις τους, να τους γνωστοποιήσετε τα events σας, ακόμα και να οργανώσετε τα τραπέζια σας (table seat management). Όλα αυτά μέσα από μια πολύ πρωτότυπη ιστοσελίδα, χωρίς κανένα κόπο από την πλευρά σας. Οι φίλοι σας θα την αγαπήσουν.
Ακολουθήστε το KLEV στα social media και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το Wedding Website σας δωρεάν!

Η ομάδα του KLEV σας περιμένει.