UPDATE WHAT'S NEW

To Hytra φιλοξενεί την Τασούλα Κουφοπούλου


JTeam

27 Νοεμβρίου 2023

To Hytra φιλοξενεί την Τασούλα Κουφοπούλου
Ο σεφ Γιώργος Φελεμέγκας υποδέχεται στις 5 Δεκεμβρίου τη βραβευμένη μαγείρισσα και συνιδιοκτήτρια του καρδιτσιώτικου «Απόμερου»

Η πιο χαρακτηριστική εκπρόσωπος της καρδιτσιώτικης/καραγκούνικης κουζίνας έρχεται στο HY-TRA Restaurant & Bar. Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου η Τασούλα Κουφοπούλου θα μαγειρέψει μαζί με τον Γιώργο Φελεμέγκα, ο οποίος θα βάλει τις δικές του πινελιές στις περίφημες συνταγές της.

Η Τασούλα Κουφοπούλου είναι από το 1995 σεφ και συνιδιοκτήτρια του «Απόμερου», στην Καρδίτσα. Το εστιατόριό της έχει βραβευτεί επανειλημμένως ως ένα από τα καλύτερα της χώρας και η ίδια έχει συγκεντρώσει σημαντικές διακρίσεις για τη συνεισφορά της στην ελληνική κουζίνα και στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς. Σε συνεργασία με τον σεφ του HY-TRA Restaurant & Bar θα δημιουργήσουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας για μία και μοναδική βραδιά.

Jenny.Gr

Η Τασούλα Κουφοπούλου διαδέχεται στην κουζίνα του HYTRA τη Γιώτα Κουφαδάκη, η οποία, στις 20 Νοεμβρίου, «άνοιξε» το αφιέρωμα του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου στις Κυρίες που αναδεικνύουν την ελληνική κουζίνα και τις παραδοσιακές συνταγές των τόπων τους. Φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή βραδιά μπορείτε να βρείτε στο link. Το αφιέρωμα θα συνεχιστεί στις 15 Ιανουαρίου 2024, με τη Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου από την Τήνο και στις 29 Ιανουαρίου 2024, με τη Λένα Λεντάρη από το «Πανόραμα», Ασκύφου Χανίων.