UPDATE WHAT'S NEW

Ειδήμονες διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης μοιράζονται γνώσεις και επιτυχημένες στρατηγικές σε μια ανοιχτή εκδήλωση στην Αθήνα 21 Μαρτίου


JTeam

15 Μαρτίου 2024

Ειδήμονες διαφορετικότητας, ισότητας και συμπερίληψης μοιράζονται γνώσεις και επιτυχημένες στρατηγικές σε μια ανοιχτή εκδήλωση στην Αθήνα 21 Μαρτίου
Ένα μοναδικό πάνελ που περιλαμβάνει στελέχη, φορείς της κοινωνίας των πολιτών και γυναίκες πρόσφυγες, θα αξιολογήσει με ειλικρίνεια την διαφορετικότητα και την συμπερίληψη στον εργασιακό χώρο στην Ελλάδα σήμερα. Εκπροσωπώντας παγκόσμιες επιχειρήσεις, startups και εταιρείες ευρέσεως εργασίας, οι ομιλήτριες θα προσδιορίσουν πρακτικές που αποδεδειγμένα προωθούν τους στόχους της Διαφορετικότητας, της Ισότητας και της Συμπερίληψης, καθώς και ιδέες για αποτυχημένες στρατηγικές

Στις 21 Μαρτίου θα συγκεντρωθούν κάτω από την ίδια στέγη υπέρμαχοι της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης στον εργασιακό χώρο. Θα μοιραστούν εμπειρίες
από την καθημερινότητά τους, καθώς και τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία, με ένα ακροατήριο από μέλη ανθρώπινου δυναμικού, στελέχη επιχειρήσεων και διευθύνοντα μέλη.

Η εκδήλωση, με τίτλο «Η Διαφορετικότητα εν δράσει: Επιτεύγματα, αληθινές ιστορίες και πραγματικοί αριθμοί», δεν θα προσφέρει απλώς μια σαφή αξιολόγηση για το πού βρίσκεται η Ελλάδα σε θέματα Διαφορετικότητας, Iσότητας και Συμπερίληψης σε σύγκριση με άλλες χώρες εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά, θα παρέχει στις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες πόρους και ιδέες για να υλοποιήσουν τις δικές τους πρακτικές.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Sistech, μια ευρωπαϊκή μη κερδοσκοπική οργάνωση που ενδυναμώνει τις γυναίκες πρόσφυγες μέσω της πρόσβασης σε τεχνολογικές και ψηφιακές θέσεις εργασίας, και την Concentrix + Webhelp, έναν παγκόσμιο ηγέτη στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και στις λύσεις επιχειρηματικής αποτελεσματικότητας. Η εκδήλωση φιλοξενείται στο βιοκλιματικό κτίριο Metropolis της εταιρείας (Ηλία Ηλιού 39, 117 43 Αθήνα).

Οι προσπάθειες για την είσοδο περισσότερων γυναικών στον εργασιακό χώρο, ιδίως στον τομέα της τεχνολογίας, και για τη δημιουργία ομάδων με εθνοτική και πολιτισμική
ποικιλομορφία, αναδιαμορφώνουν τις εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Οι αρχές της Διαφορετικότητας, της ǿσότητας και της Συμπερίληψης αναμένεται να επηρεάσουν τις πολιτικές εργασίας μέσα στα επόμενα χρόνια.

Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας δωρεάν εδώ.

Η διοργανώτρια επιτροπή της εκδήλωσης έχει συγκεντρώσει μια σειρά ομιλητριών, η κάθε μια από τις οποίες έχει μια μοναδική οπτική για αυτό το φλέγον θέμα:

  • Η Στέλλα Kάσδαγλη, ιδρύτρια και CEO της Women On Top, είναι συντονίστρια της εκδήλωσης. Το 2020, η οργάνωσή της έγινε η πρώτη μη κερδοσκοπική οργάνωση που συμμετέχει στο Εθνικό Συμβούλιο για την ǿσότητα των Φύλων. Η Χρυσάνθη Παλλάδα διευθύνει τις νομικές και δημόσιες σχέσεις της Concentrix + Webhelp στην Ελλάδα και είναι επίσης η τοπική πρέσβειρα για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. Η ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου BPO δεσμεύεται να προάγει την ισότητα των φύλων μεταξύ των διευθυντικών ομάδων καθώς και σε όλο το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό της, που αποτελείται από 500Κ+ game changers.
  • Η Σπυριδούλα Ζινέλη είναι επικεφαλής του τμήματος People and Culture στον ελληνικό οργανισμό ηλεκτρονικού εμπορίου Netsteps. Διαπιστευμένη επαγγελματίας
  • και life coach, μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην καθοδήγηση εταιρειών προς την αλλαγή.
  • Ο Πάνος Kοψαύτης είναι υπεύθυνος της Manpower IT στην Ελλάδα, της επιχειρηματικής μονάδας που είναι υπεύθυνη για τις προσλήψεις στον τομέα της τεχνολογίας. Επιβλέπει έργα για πολυεθνικά τεχνολογικά κέντρα, ελληνικές startups, καθώς και τις τεχνολογικές ακαδημίες της Manpower.
  • Η Diana Maksymenko και η Eliane Irankunda είναι απόφοιτες των προγραμμάτων επαγγελματικής ανέλιξης της Sistech. Τώρα εργάζονται στον τομέα της τεχνολογίας και θα μοιραστούν τις απόψεις τους για την ελληνική αγορά εργασίας ως γυναίκες πρόσφυγες με υψηλές δεξιότητες.

Επιπλέον, η εκδήλωση «Η Διαφορετικότητα εν δράσει: Επιτεύγματα, αληθινές ιστορίες και πραγματικοί αριθμοί» θα είναι η ευκαιρία για τη Sistech να δημοσιεύσει μια ανεξάρτητη έκθεση αντικτύπου, μια πρώτη μελέτη των αποτελεσμάτων από τότε που η μη κερδοσκοπική οργάνωση άρχισε να εργάζεται στην Ελλάδα το 2021. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για τους ειδικούς σε θέματα Διαφορετικότητας, ǿσότητας και Συμπερίληψης καθώς και στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού να συζητήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες και να κατανοήσουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι κοινωνικές, οικονομικές και γεωπολιτικές δυνάμεις αλλάζουν τον ελληνικό εργασιακό χώρο.

Σχετικά με τη Sistech: Η Sistech είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή μη κερδοσκοπική οργάνωση που ενδυναμώνει τις γυναίκες πρόσφυγες μέσω της πρόσβασης σε τεχνολογικές και ψηφιακές. H οργάνωση αναπτύσσει συνεργασίες με εταιρείες που πιστεύουν & επενδύουν στη διαφορετικότητα στον εργασιακό χώρο, συνδέοντάς τες με μια δεξαμενή ταλαντούχων γυναικών προσφύγων που είναι πρόθυμες να ενταχθούν στις ομάδες τους.

About Concentrix + Webhelp: Concentrix + Webhelp is a leading global provider of customer experience (CX) solutions and technology. The company creates game-changing customer journeys for some of the world’s best brands, and the ones that are changing the world as we know it. Every day, we Design, Build and Run CX that helps brands grow across the world and into the future. Whether it’s a specific solution or the whole end-to-end journey – we’ve got it covered. We’re the strategic thinkers who design brand-defining experiences. The tech geeks who build smarter solutions. And the operation experts who run it all and make it work seamlessly. Across 70+ counties and six continents, we provide service across key industry verticals including technology & consumer electronics; retail, travel & ecommerce; banking, financial services & insurance; healthcare; communications & media; automotive; and energy & public sector. Concentric Corporation (NASDAQ: CNXC) operating under the trade name Concentrix + Webhelp - Location: virtually everywhere - visit concetrix.com or webhelp.com to learn more.