UPDATE WHAT'S NEW

Positive People: Διάβασε δωρεάν το 2ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού με συνεντεύξεις θετικής ψυχολογίας


JTeam

12 Απριλίου 2024

Positive People: Διάβασε δωρεάν το 2ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού με συνεντεύξεις θετικής ψυχολογίας
Κατέβασε τις σελίδες του σταθερού μέσου επικοινωνίας της κοινωνικής δράσης PTAS

Το 6ο ηλεκτρονικό τεύχος του Positive People είναι γεγονός και μπορείς να το διαβάσεις ή να κάνεις δωρεάν download στον παρακάτω σύνδεσμο: https://positivepeople-gr.blogspot.com/.

Το Positive People είναι ένα δωρεάν μηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό αποκλειστικά με συνεντεύξεις θετικής ψυχολογίας ανθρώπων ανεξαρτήτως αναγνωρισιμότητας. Με τις απαντήσεις τους μεταδίδουν τη θετικότητα από την ίδια την καθημερινότητά τους, για να εμπνευστούν οι αναγνώστες. Αποτελεί το σταθερό μέσο επικοινωνίας της κοινωνικής δράσης PTAS σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Σε κάθε τεύχος μας τιμούν σταθερά με την παρουσία τους οι καταξιωμένοι ambassadors της PTAS.

PTAS (Positive Treatment Against Stress) - Δωρεάν κοινωνική δράση για τη φροντίδα του άγχους σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού

Η κοινωνική δράση του Positive People ξεκίνησε με την πεποίθηση ότι, προσφέροντας στους συνανθρώπους μας, προσφέρουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους.

Το Positive People πραγματοποιεί εντελώς δωρεάν διαδικτυακές ομάδες διαχείρισης άγχους και προσκαλούμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, να συμμετέχουν σε αυτές. Πρώτη ευάλωτη ομάδα - στόχος είναι οι γονείς άνεργοι με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα. Σκοπός είναι να αποκτήσουν μια πιο θετική στάση ζωής, που θα τους βοηθήσει στη σχέση με τα παιδιά τους και στην εύρεση εργασίας.

Περιγραφή δράσης PTAS:

- διαδικτυακές ομάδες 8-12 συμμετεχόντων με συντονιστή ψυχολόγο,
- εξάμηνοι κύκλοι 24 συνεδριών με δυνατότητα επέκτασης,
- διάρκεια συνεδρίας μια ώρα (60 λεπτά) με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα,
- συνεδρίες με μορφή εργαστηρίων (workshops).

Εάν είσαι άνεργος γονέας με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, γίνε μέλος σε μία από τις ομάδες μας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο email: [email protected]