UPDATE WHAT'S NEW

NiMa Sifnos Residences: Το βραβευμένο κατάλυμα υψηλών προδιαγραφών μονοπωλεί το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων τουριστών


JTeam

6 Ιουνίου 2024

NiMa Sifnos Residences: Το βραβευμένο κατάλυμα υψηλών προδιαγραφών μονοπωλεί το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων τουριστών
Λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο του νησιού, την πανέμορφη Απολλωνία, απλώνεται το NiMa Sifnos Residences με θέα τους παραδοσιακούς οικισμούς και το απέραντο Αιγαίο

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά του κόσμου, τη Σίφνο, το NiMa Sifnos Residences κατάφερε να επαναπροσδιορίσει την quiet luxury φιλοξενία, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στο απαράμιλλο DNA του τόπου.

Με την minimal,σύγχρονη αισθητική του αιχμαλωτίζει τους επισκέπτες με την εντυπωσιακή παλέτα ουδέτερων αποχρώσεων, που συμπληρώνουν απρόσκοπτα το υπέροχο τοπίο.

Οι πλήρως εξοπλισμένες δίχωρες σουίτες διαθέτουν ανεμπόδιστη θέα στον ορίζοντα του Αιγαίου, ιδιωτική sea front βεράντα, υπερσύγχρονη κουζίνα με όλες τις ανέσεις, ευρύχωρο σαλόνι και απέχουν μόλις λίγα λεπτά από την Απολλωνία, εκεί που χτυπά η καρδιά του νησιού.

Jenny.Gr

Πρωινό

Το menu έχει επιμεληθεί η Άννα Μαρία Μπάρου, bespoke breakfast consultant, με έμπνευση από τις ολόφρεσκες πρώτες ύλες του νησιού και την πλούσια γαστρονομική παράδοση της Σίφνου.

Καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, δίνει σε εσάς και τους αγαπημένους σας το απαραίτητο healthy boost για το ξεκίνημα της ημέρας.

Outdoor δραστηριότητες

Με γνώμονα την απόλυτη ισορροπία χαλάρωσης, ευεξίας και άσκησης, η ομάδα του NiMa παρέχει ολοκληρωμένα wellness προγράμματα που κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.

Pilates, personal training, εξορμήσεις στα φημισμένα μονοπάτια της Σίφνου, είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που θα απογειώσουν πνεύμα και σώμα.

Jenny.Gr

NiMa goes Green

Reduce.Reuse.Recycle.

Το κυκλαδίτικο τοπίο, τα σπάνια βότανα του τόπου, το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και η άγρια ομορφιά της φύσης , μας εμπνέουν και μας κατευθύνουν σε έναν σύγχρονο και βιώσιμο τρόπο λειτουργίας πρωτοπορώντας σε θέματα αειφορίας και πράσινης συνείδησης.

One of a kind experiences

Private cruises

Επισκεφθείτε μυστικές παραλίες της Σίφνου, γνωρίστε μικρά ανεξερεύνητα νησιά, δείτε τα πιο μαγικά ηλιοβασιλέματα κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά, κάτω από τον καταγάλανο ουρανό των Κυκλάδων.

Ιππασία

Απολαύστε αξέχαστες διαδρομές ιππασίας μέσα στη φύση και τα μονοπάτια του νησιού, με την καθοδήγηση έμπειρου εκπαιδευτή.

Jenny.Gr

Κεραμική

Εμπλουτίστε τις εμπειρίες σας μαθαίνοντας την πιο αρχαία τέχνη, στο νησί με την μακραίωνη ιστορία τέχνης και πολιτισμού.

Μια αξέχαστη εμπειρία δημιουργικότητας και παράδοσης σας περιμένει, με εξειδικευμένο καλλιτέχνη που θα σας μυήσει στη μαγεία της κεραμικής και της handmade φιλοσοφίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.nimasifnos.gr ή καλέστε στο 6949619712.

Instagram: @nimasifnosresidences

Facebook: Nimasifnosresidences