VIDEO

Aυτή η φωτογράφος γάμου έγινε viral και δείτε το γιατί


The Jennettes

10 Οκτωβρίου 2018

wedding-2456658_1920_1.jpg

Αυτό το video από έναν γάμο που έγινε πριν ένα μήνα στο Kentucky, έχει γίνει viral, και όχι άδικα.

Η φωτογράφος γάμου Ashley Easterling απαθανατίστηκε να σπρώχνει τη θετή μητέρα της νύφης, η οποία έχει μπει στη μεση στο πρώτο φιλί του ζευγαριού.

"Της ζήτησα επανειλημμένα να μετακινηθεί", λέει η Ashley. "Της είπα ότι πληρώνομαι για να βάζω φωτογραφίες, μου είπε ότι δεν κάνω τη δουλειά μου και μπήκε μπροστά μου" 

Δείτε επίσης: Aυτή είναι συνταγή για το κοτόπουλο "Παντρέψου με" που έχει γίνει viral

Η νύφη είδε το video από έναν καλεσμένο στο γάμο και το δημοσίευσε στο facebook της, επαινώντας τη φωτογράφο.

"Δείτε τη φωτογράφο μου να σπρώχνει τη μητριά μου για να αποτυπώσει τη στιγμή μας", λέει η νύφη, η οποία διασκεδάζει με το θράσος της φωτογράφου. "Η μητριά μου δεν το βρίσκει πολύ αστείο. Αλλά εγώ το βρίσκω." 

Το video πήρε εκατομμύρια views και οι περισσότεροι θεατές έχουν πάρει το μέρος της φωτογράφου. Κάποιοι μάλιστα έχουν θελήσει να την προσλάβουν εξαιτίας του video. Ο καλεσμένος που το ανέβασε εξηγεί ότι η μητριά της νύφης ενοχλούσε τη φωτογράφο καθόλη τη διάρκεια της τελετής, και παρακαλεί όσους βλέπουν επαγγελματίες να βγάζουν φωτογραφίες, να τους αφήνουν να κάνουν τη δουλειά τους. "Το κινητό σας δεν πρόκειται να βγάλει καλύτερη φωτογραφία από αυτήν ενός φωτογράφου"

"Ελπίζω οι άνθρωποι να το δουν και να καταλάβουν ότι το θέμα δεν είναι ίδιοι, δεν είμαι εγώ, ούτε κανένας άλλος φωτογράφος γάμου. Το θέμα είναι η νύφη και ο γαμπρός. Προσέλαβαν έναν επαγελματία για κάποιο λόγο. Παρακαλώ σεβαστείτε τη νύφη και τον γαμπρό και τον φωτογράφο.", λέει η Easterling.