VIDEO

«Disco Isolation»: Το εντυπωσιακό party από απόσταση στο πιο ανεβαστικό video


The Jennettes

22 Απριλίου 2020

«Disco Isolation»: Το εντυπωσιακό party από απόσταση στο πιο ανεβαστικό video

Μια ομάδα νέων από το Newcastle έσπασε τη μονοτονία της καραντίνας, οργανώνοντας ένα πραγματικό πάρτι και προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Οι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας στην περιοχή της Αγγλίας κάνουν πάρτι τρεις φορές την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας κατά του κορωνοϊού. Ο Billy Bone κατέγραψε με drone τους κατοίκους που χόρευαν – με το ίδιο τραγούδι – στα παράθυρά τους.  «Ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Κοίταξα έξω από το παράθυρό μου και πρόσεξα ότι όλος ο κόσμος διασκέδαζε εκτός από τη δική μου πολυκατοικία. Η φίλη μου, Rebecca, αποφάσισε να έρθει σε επαφή με όλη την πολυκατοικία, έτσι δημιούργησε μια ομάδα στο WhatsApp και συντόνισε ένα παρόμοιο πάρτι. Τους είπαμε στις 8.30 μ.μ. να βάλουν έντονα φώτα σπίτι τους, να παίξουν το τραγούδι "Saturday Night" για να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι», είπε.

«Είναι τρελό. Η disco isolation ξεκίνησε από δύο παιδιά, τους Scott και Graham, που ζουν στην απέναντι πολυκατοικία και τώρα υπάρχουν άνθρωποι μέχρι την Αυστραλία που κάνουν ακριβώς το ίδιο», πρόσθεσε.

Απολαύστε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο παρακάτω video: