VIDEO

Ellie Goldstein: Το 18χρονο μοντέλο με σύνδρομο Down που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του οίκου Gucci Beauty


The Jennettes

10 Ιουλίου 2020

Ellie Goldstein: Το 18χρονο μοντέλο με σύνδρομο Down που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του οίκου Gucci Beauty

Είναι υπέροχο όταν η μόδα εκπροσωπείται από τον όρο της ιδιαιτερότητας και αυτό φαίνεται πως έγινε στην περίπτωση της νέας καμπάνιας του οίκου Gucci Beauty μετά τη συνεργασία του με τη 18χρονη Ellie Goldstein.

Η Ellie είναι ένα διάσημο πια μοντέλο με σύνδρομο Down, καθώς εξιστορεί μια ξεχωριστή ιστορία υπό τη βοήθεια της πρωτοπόρας αυτής καμπάνιας. Το 18χρονο μοντέλο έγινε η πρωταγωνίστρια της κολεξιόν colour cosmetics, αφού επιλέχθηκε από ένα πρόγραμμα των social media, σχεδιασμένο ειδικά από την Gucci Beauty σε συνεργασία με την ιταλική Vogue. Η συγκεκριμένη προσπάθεια ονομάστηκε  #PhotoVogueFestival initiative και ξεκίνησε να λειτουργεί τον Νοέμβριο του 2019.

Η Ellie Goldstein πόζαρε στον φακό, φορώντας τη νέα μάσκαρα του οίκου με το όνομα L’Obscur, καθώς σύμφωνα με τον creative director Alessandro Michele, το πρόσωπό της ήταν το ιδανικό. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τον φωτογράφο David PD Hyde ενώ όπως αναφέρει ο Michele, «Σχεδίασα την L'Obscur για ένα άτομο αυθεντικό, το οποίο χρησιμοποιεί το μακιγιάζ για να είναι ελεύθερο και να μας πει την ιστορία του». 

https://instagram.com/p/CBlzf0vCuAR/

Ο στόχος επιτεύχθηκε μέσα από το πρόσωπο της 18χρονης, που κατάφερε να συγκεντρώσει αμέτρητα θετικά σχόλια μετά τις σχετικές αναρτήσεις της Ellie στο Instagram. Η ίδια μοιράστηκε τη χαρά και τη συγκίνησή της για τη φωτογράφιση με το εξής σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση του Gucci Beauty: «Αγαπώ το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ για την υπέροχη ευκαιρία και την εκπληκτική ημέρα στο σετ». 

https://instagram.com/p/CCMWQBrp8a7/

Με κεντρικό άξονα τη διαφορετικότητα, η Gucci Beauty κινείται και εμπνέει και για άλλες μελλοντικές ενέργειες, που στόχο έχουν να προάγουν τις πτυχές της ιδιαιτερότητας. Προερχόμενη από το πρακτορείο μοντέλων Zabedee Management, το οποίο περιγράφει την ταυτότητά του ως ένα «επαναστατικό agency για μοντέλα και ταλαντούχα άτομα με αναπηρίες και διακριτές διαφορές», η Goldstein συμβολίζει την κοινότητα των ατόμων, που μπορούν πλέον να διακριθούν μέσα από ευκαιρίες για επίσημες φωτογραφίσεις παγκοσμίως. 

Στο παρακάτω video, μπορείτε να δείτε στιγμές από τη ζωής της γλυκιάς Ellie, που υμνεί την ομορφιά και τη διαφορετικότητα.

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ elliegoldsteinofficial