VIDEO

O Ryan Reynolds και η Emma Stone απαντούν στις πιο ξεκαρδιστικές ερωτήσεις παιδιών σε ένα απολαυστικό video


The Jennettes

20 Νοεμβρίου 2020

O Ryan Reynolds και η Emma Stone απαντούν στις πιο ξεκαρδιστικές ερωτήσεις παιδιών σε ένα απολαυστικό video

Με αφορμή τη συνεργασία τους στο "The Croods: A New Age", οι δύο διάσημοι ηθοποιοί Ryan Reynolds και Emma Stone απάντησαν σε ερωτήσεις παιδιών και τα όσα θέτουν παρακάτω, είναι άκρως απολαυστικά! Οι δύο διασημότητες δεν έκρυψαν το γέλιο και την έκπληξη τους μπροστά στις πιο διασκεδαστικές ερωτήσεις που άκουσαν ενώ τα παιδιά τους θέτουν με σοβαρό ύφος ό,τι πιο ειλικρινές τους έρχεται στο μυαλό!

Μερικές από τις ερωτήσεις που τίθενται στο τραπέζι, είναι οι εξής: "Ποια ταινία θέλετε να δείτε σήμερα με την οικογένειά σας;", "Ποιο είναι το αγαπημένο σας άθλημα;", "Ποιο φαγητό σας αρέσει να μαγειρεύετε;", "Ποιο τραγούδι της Taylor Swift είναι το αγαπημένο σας;", "Για ποια πράγματα είστε ευγνώμονες;"! Οι απαντήσεις είναι το ίδιο αυθόρμητες και φυσικά, η ερώτηση που λατρέψαμε, ήταν εκείνη από ένα πεντάχρονο κορίτσι όταν τους ρώτησε, τι θα έκαναν αν ζούσαν σε σπηλιά, όπως οι ήρωες της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων!

Αξίζει να μάθετε τις απαντήσεις των δύο ηθοποιών παρακάτω, όπως τις έδωσαν στα παιδιά που τους πήραν κυριολεκτικά, συνέντευξη σαν μεγάλοι!