VIDEO

Ο Harry Styles και η Phoebe Waller-Bridge υποδέχονται το 2021 με το πιο αισιόδοξο τραγούδι και video


Μάρθα Κουμπάνη

2 Ιανουαρίου 2021

Ο Harry Styles και η Phoebe Waller-Bridge υποδέχονται το 2021 με το πιο αισιόδοξο τραγούδι και video

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και ταυτόχρονα ένα από τα πιο buzzy ονόματα του 2020, o Harry Styles υποδέχεται το 2021 με ένα δυνατό μήνυμα και ένα ακόμα πιο δυνατό video.

Για το νέο του single «Treat People With Kindness» ενώνει τις δυνάμεις του με την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Award ηθοποιό Phoebe Waller-Bridge.

Το «Treat People With Kindness» είναι το έκτο κατά σειρά τραγούδι από το άλμπουμ «Fine Line» (Δεκέμβριος 2019) με music video μετά τα singles «Lights Up», «Adore You», «Falling», «Watermelon Sugar» και «Golden».

ο Βρετανός star πρωταγωνιστεί σε ένα ασπρόμαυρο μουσικοχορευτικό video υψηλής αισθητικής σε σκηνοθεσία των Ben Turner και Gabe Turner. Σε αυτό μεταφερόμαστε σε ένα νυχτερινό κέντρο της δεκαετίας του 1940 με τραγουδιστή τον Harry Styles. Ο pop star προσκαλεί τη Waller-Bridge να χορέψει μαζί του, αναβιώνοντας εικόνες από κλασικές ταινίες του Fred Astaire και του Ginger Rogers.

O νεαρός καλλιτέχνης μάς χάρισε το πιο αισιόδοξο κομμάτι και video, με όλο του το ταλέντο επί σκηνής και συνοδεία της Phoebe Waller-Bridge, που ανήκει ανάμεσα στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο το 2020, σύμφωνα με το περιοδικό «TIME».

Το video συγκέντρωσε περισσότερες από 5 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες 14 ώρες κυκλοφορίας του.

Το single «Treat People With Kindness» και το άλμπουμ «Fine Line» του Harry Styles κυκλοφορούν από τις Erskine και Columbia Records / Sony Music.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits