VIDEO

Laci Fay: Η γυναίκα που ζει κάθε μέρα σαν να είναι 1958


Εύα Κονδύλη

13 Μαρτίου 2021

Laci Fay: Η γυναίκα που ζει κάθε μέρα σαν να είναι 1958

Η Laci Fay είναι μια γυναίκα που πάει κόντρα στο παρόν και την γρήγορη μόδα, επιλέγοντας να ζήσει τη ζωή της σαν είναι η χρονιά 1958. Μέσα από ένα βίντεο παρουσιάζει την καθημερινότητά της και εξηγεί την επιλογή της.

Η Laci Fay έπαθε εμμονή με τη δεκαετία του 1950 μεγαλώνοντας, όταν άκουγε τις ιστορίες των παππούδων της. Παντρεύτηκαν το 1955 και ό, τι εξιστόρησαν στην Fay για τη χρονική περίοδο φαινόταν πιο πολύχρωμο και αισιόδοξο από το παρόν, οπότε η Fay αποφάσισε να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laci Fay (@lacifay)

«Πρέπει να κάνεις ό, τι σου αρέσει, πρέπει να κάνεις ό, τι σε κάνει να νιώθεις όμορφη και να ντύνεσαι όπως σε κάνει να νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου», είπε.

Για την Fay, αυτό σημαίνει αυθεντικά φορέματα, παπούτσια, καπέλα και καρφίτσες από τη δεκαετία του '50, που τα αποκτά από καταστήματα second-hand ή περιστασιακά της δίδονται από άτομα που είχαν τα ρούχα τους κρυμμένα στην αποθήκη.

«Μόλις φόρεσα το πρώτο μου φόρεμα της δεκαετίας του 1950 με τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου, τότε ένιωσα ότι ήμουν τελικά εγώ», είπε η Fay. «Δεν γύρισα ποτέ στο παλιό μου στιλ από τότε».

Το πάθος της Fay για τη δεκαετία του '50 ξεπερνά τα ρούχα της. Εκείνη και ο σύζυγός της, ο Dane, αγόρασαν ένα σπίτι που χτίστηκε το 1953 και το δημιούργησε ως ένα παραδοσιακό σπίτι της δεκαετίας του '50 - πλήρες, με τις κατάλληλες συσκευές, διακόσμηση και έπιπλα, που όλα τα βρήκε από μεταχειρισμένα, vintage καταστήματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laci Fay (@lacifay)

«Δεν θέλω να μοιάζει με μουσείο της δεκαετίας του '50», εξήγησε για τις επιλογές διακόσμησης. «Θέλω να μοιάζει με ένα αυθεντικό σπίτι της δεκαετίας».

«Όταν οι άνθρωποι μπαίνουν στο σπίτι μας για πρώτη φορά, ένα χαμόγελο έρχεται στο πρόσωπο τους», είπε ο σύζυγος της Fay.

Το μόνο δωμάτιο που δεν είναι θεματικό, είναι το δωμάτιο του γιου τους, Conner. Αλλά ακόμη και εκείνος βρίσκει το υπόλοιπο σπίτι γοητευτικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laci Fay (@lacifay)

«Το νιώθω τόσο φυσιολογικό για μένα τώρα που δεν το σκέφτομαι πλέον διαφορετικό», είπε ο Conner. «Τώρα πλέον είναι διασκεδαστικό να πηγαίνεις στα vintage καταστήματα και να βρίσκεις κάτι που ταιριάζει το σπίτι μας τέλεια».

«Καταλαβαίνω ότι στους ανθρώπους που είναι απέξω, θα μπορούσε να είναι περίεργο», είπε η Fay. «Αλλά νομίζω ότι όλοι έχουν κάτι περίεργο που αγαπούν με τον δικό τους τρόπο».

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε ακόμη:

Η τάση που μοιάζει vintage αλλά είναι τόσο μοντέρνα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr